- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Linux kezdőknek
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- TP-LINK routerek
-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CactuS #50458 üzenetére
Oh, na ezt a magyarázatot totál (meg)értem, köszönöm!
A videó picit sokkolt engem, de tanulságos volt!Pókember első fekete "ruhája" a szimbióta volt, amit a Titkos Háborúban szerzett, és onnan hozta haza a Földre. Majd amikor kiderült, hogy egy élőlény, és végleg össze akart vele kapcsolódni, akkor Reed Richards (Mr Fantastic) leszedte róla egy hangpuskával (mert a szimbóta arra érzékeny).
Ezután lett a földi anyagokból készült, normál fekete ruhája, amit tudtommal egészen addig hordott, amíg a szimbióta meg nem szökött és egyesült Eddie Brock-kal, és ebből a kombinációból született meg Venom, és így már közösen gyűlölték Pókembert/Peter Parkert.
Mikor Pókin volt a szimbióta, néha szokás volt ilyen kék árnyalattal ábrázolni ezt (képregényben/rajzfilmben), és a sima földi fekete ruháján meg szürkés volt az árnyalat többnyire.
Ez megválaszolta a kérdésedet?
A meglévő avatárok között van (mozifilmes) Venom, Miles Morales Pókember (tehát nem Peter Parker) és Peter Parker a klasszikus Pókember ruhában.
Szvsz a szimbióta ruhás Póki nem ütközik ezekkel, és még a hozzá nem értők is valszeg különbséget tudnak tenni közöttük.Plusz a linkelt képre visszatérve: a kék árnyalatos ilyen kicsi avatarként tippre jobban mutatna, mint a szürke árnyalatos.
-
-
-
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
CactuS #49634 üzenetére
Természetesen csak a fejére+vállára van szükségem, csak nem találtam úgy megfelelő képet.
Pontosabban, ha a kés "végéig" beleférne, annak örülnék, de ezt ti jobban tudjátok már.
Pl:
[link]
(Csak itt már elveszítette a png jellemzőit, céges gépemen csak paint van)Zoomolva is egészen jó minőségnek tűnik.
-
winbox
senior tag
válasz
CactuS #49538 üzenetére
Azta, nagyon profi munka! Tökéletes lett, nekem nagyon tetszik
Így van, a kabát és a fegyver a védjegyei, valami ilyesmit képzeltem el, de nem gondoltam volna, hogy az elkészült kép ennyire jó lesz és rajta van minden részlet, ami kell. A fegyver is jó, hogy így tartja. Nagyon szépen köszönöm, és ha a moderátorok is jónak találják majd a javított verziót, akkor kérném is majd beállítani
-
winbox
senior tag
válasz
CactuS #49533 üzenetére
Nagyon jóóó!
Egyetlen módosítási kérelmem lenne, ugye bal oldalon alapból a fegyverét fogja, de így olyan, mintha az a válla lenne. A fegyvere elejét oda tudnád tenni, mintha felénk nézne, mint a képen is van? [link] Így egyenesen: [link] Csak mert így néz ki a fegyvere: [link] és ugye a képen most csak a markolat és a hátulja látszódik. Az sem baj, ha lesz benne levágás, ha már a fegyver fele megvan, tökéletes
-
válasz
CactuS #49526 üzenetére
Az alsó sorban az utolsó, a negyedik tetszik a legjobban. Kicsit mosolyog, jó az orra is. Már csak a szeme az ami vmiért még mindig nem olyan amilyennek elképzeltem. De ha már nincs időd, türelmed vele foglalkozni akkor jó lesz, nem akarom, hogy miattam sokat várjanak a többiek, kellemetlenül érzem magam miatta.
(Talán, ha picit sötétebb barnát használnál) Pont az a része a képnek, amit külön kértem fejlesztésbe, hihetetlen, hogy ez nem akar olyan lenni ahogyan elképzeltem)🥺 -
válasz
CactuS #49515 üzenetére
Ohh
A haja, a sisak, és a mez nagyon tetszik
A szeme lehet túl vörös, olyan mintha kötőhártya gyulladásom lenneDe jogos, mert sokat ülök gép előtt is
Az orra lehet picit le van csúszva jobbra azt érzem és a szája pici fel van töltve, mint Maria Geronazzonak
Viccet félretéve, picit tudsz ezeken csiszolni? -
zetor2000
őstag
válasz
CactuS #49502 üzenetére
Igen, ilyesmi piros, de a hivatalos oldalról tudsz színmintát venni (ott van zetor logó, az a piros kéne), az tökéletes lenne. A rajz is alakul, valóban, ha a hátsó kanál kicsit jobban látszana, akkor úgy patentebb lenne. Szvsz egy 5-10% kicsinyítéssel akár rá is kerülhet. Esetleg a bal oldali (a traktornak bal - vezetőoldali) visszapillantó is lehetne piros - "színrefújt"
És köszönöm a fáradozást előre is!
-
-
belashx
senior tag
válasz
CactuS #49380 üzenetére
Szia!
A 49382-es hozzászólásban linkelt kép megfelelhet, lehet belőle avatárt csinálni?
Nem türelmetlenkedek, mert még obébb van a következő frissítés, de nem kaptam visszajelzést(hátha elsikkadt a dolog).
-
válasz
CactuS #49338 üzenetére
Lehetett volna, ami technikailag jobban megfelel, de nem akartam berakni olyan képet, ahol Bélát akarták lerajzolni, de Jancsit sikerült, mint pl ennél.
Ez valósághűbb - habár nem feltétlenül a legjobb póz
Ha nagyon változtatni kellene a színeken, hogy PH-kompatibilis legyen, akkor el lehet játszani a gondolattal a Level 2-es megjelenésén: [link]
-
Phobion
őstag
válasz
CactuS #49131 üzenetére
Azzal és anélkül is authentikus, bármelyik druid szerezhet Fel energiát, ha rosszat akar magának.
Amit linkeltél az egy Highmountain Tauren druid formája lenne, ha a Blizzard készített volna ilyet. Úgyhogy jöhet így szarvakkal, köszönöm!
[link] <- ezek a Highmountain formok.
-
-
-
-
-
-
válasz
CactuS #48884 üzenetére
Köszönöm a választ, jogos. Pedig el is olvastam, hogy mik a kérések, de csak sikerült mellé lőnöm.
Közben gondolkodtam, lehet elengedném ezt a karaktert.Helyette ez megoldható (igen puskáztam az oldalról, amit példaként linkeltél
)? [link]
Igazából elég lenne a feje, meg a felálló gallérja, mert a teljes alakos szerintem nem adná ki annyira kicsiben.
-
looser
addikt
válasz
CactuS #48824 üzenetére
Érthető amit írsz és hidd el, nem kötekedésből írtam, egyszerűen csak rajongok ezért az autóért vagyis inkább a mögötte lévő hype-ért a filmsorozat miatt, ezért gondoltam, hogy cserélnék arcképet. Ezt nem tudtam, hogy arca kell legyen az avatárnak, akkor PH kompatibilis. akkor még keresgélek, köszönöm
-
Spec
őstag
válasz
CactuS #48725 üzenetére
Megpróbálkoznék vele, szeretem a kihívásokat. Addig se téged terhel a dolog, vagy ha gondolod addig nyugodtan csináld másét ha van rá időd. Innentől akkor nálam pattog a labda, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. A vonatkozó tutorialokat átbogarásztam, szóval látok rá esélyt, hogy talán összejöhet valami értelmes. Ha nagyon gány lesz az eredmény, akkor meg kuka, és jöhetsz te. Rendben?
-
freeknight
őstag
válasz
CactuS #48703 üzenetére
Köszi szépen, nézegettem kicsit, talán ez a kép megfelelne, csak ezzel a kilátszó ínnyel olyan, mintha mániákusan vicsorogna, valahogy barátságosabbá kéne tenni
. Talán nem is az ínnyel van a probléma, mert az az első képemen is látszik, talán túl részletesen vannak megrajzolva a fogai? A játékban mindenesetre sokkal szelídebb a mosolya, mint ezen a forrásképen. Azt viszont nem tudom, ez mennyire macerás, egyáltalán nem értek a munkátokhoz.
Illetve itt van rajta egy vízjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell munkagép Precision 7510 Világitó Bill i7-6820hq 16gb ram 512gb SSD Nvidia 4gb dedikált
- Logitech Astro A10 Gen 2 - BONTATLAN / ÚJ / 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- HP 15-ba AMD A9-9410 8gb ram 256gb SSD új akkumulátor Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest