- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Itt volna a jogosultságom.
Szeretném kérni ezt az új arcképet!
Boris Brejcha, Joker mask.
Köszönöm szépen! -
válasz
juliensorel #50436 üzenetére
[ Módosította: koxx ]
-
válasz
mefistofeles #50602 üzenetére
Nem kell
-
-
válasz
mefistofeles #50600 üzenetére
Egyszerűbb és korszerűbb sztem. Kis képen mókolni nagyon nehéz. Viszont a linkelt forráskép jó minőségű.
-
Mondjuk igazad van, ezt kérném egy az egyben.
-
-
válasz
mefistofeles #50597 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb ezt bekérni avatarnak?
-
-
Kedves Arcképgyárosok!
Megkaptam a jogosultságot!A választottam: Arcane Jinx
Láttam, hogy korábban tixem kolléga szerette volna de később lemondott róla és inkább a Vi-t választotta ugyanebből a sorozatból.Én viszont fixen szeretném Jinx-et ha megoldható
Pár darab minta:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]A személyes kedvencem:
[kép]Ezek közül nekem bármelyik jó lenne
Leginkább azokat favorizálom, ahol masszívan kontrasztosan kék a haja és rózsaszín a szeme
Tudom, hogy nem egyszerű minta, én türelmesen várok ha valaki elvállalja. Róma sem egy nap alatt épült felKöszi előre is!
-
RobbyJr
addikt
Sziasztok!
Megkaptam a jogosultságot, engedélyem itt van.
Ezt a három képet néztem ki, nem tudom melyik valósítható meg közölük, aztán egyet választanék belőle.
Köszönöm! -
koby11h
őstag
Sziasztok!
Kaptam engedélyt egyéni arcképre: engedély.Nem nagy kérés talán, maradna a mostani kicsit Morpheus kinézetű, csak a napszemüveg bal lencséje piros, a jobb pedig kék színű lenne, mint pirulák a Matrix-ban. Ebből a nézetből, ahogy most is van a kép. Illetve a ruha fekete.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Arcképet cserélnék, a jogosultságom megvan.
A szabad arcképek között találtam az alábbit, ha lehet, ezt szeretném:
Köszönöm
Ez még régi gif, de bekértem a doktortól png-ben. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
emiki6
veterán
válasz
CactuS #50569 üzenetére
Ígéretesnek tűnik. 👍 Szerintem ha az alapkép átrajzolásra kerül, akkor jól kivehetőek lesznek a vonások (az arc sziluettje, a szem kontúrai) még ebben a méretben is.
A fejes jól kivehető, csak kicsit a színeken kell hangolni. A rács lényegében homogenizálható egy színre és az a jó, ha a rács a kagylótól elkülönül.
Hajszínt és szemöldököt sötétbarnára tenném, a bőrszínen világosítanék. -
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Dr. 444Hertz már beszéltem erről és szeretném, ha ő készítené. Tudom, hivatalosan nem lehet fényképből, de mondta, hogy hivatkozzak rá, megcsinálja szívesen. (
)
Ez az alapkép (melyen jómagam szerepelek, egyik fórumtárs készítette egy ph-s fejhallgatós találkozón): [alapkép]
Egyéb platformokon (miután rájöttem, hogy az anime style pfp nem illik jól a legtöbb platformra) ebből próbáltam egy relatív "rajzolt" jelleget kihozni filterekkel: [variációk] És ez lett a befutó: [kép] .
Viszont úgy gondoltam, hogy egy PH-sított verzió sem lenne rossz, ami itt lenne az új arcképem és esetleg máshol is jól használható. Ehhez lényegében az alapképet kellene cartoonosítani, amire egy kiváló esztétikai példát a chatgpt "miazaki" konvertere ihlette tool kiválóan legenerált: [kép]
Valljuk be, egész jó eredmény, leszámítva, hogy az arckarakterem a stílus miatt odaveszett, viszont a fejhallgató leképzése kifejezetten jól sikerült (leszámítva a kábel csatlakozását és a párna hátsó része is "AI"-os lett). A hairline, az áll árnyéka stb is elég jól sikerült. Referenciának jó lehet.
Namármost, olyasmi jellegűt szeretnék, mint a generált kép (nyilván az az egyszerűség illik avatarnak), csak a saját arckarakteremmel és persze még azt is ph-sítani kell, jelenleg fogalmam sincs mit lehet belőle kihozni. Feltételezem, hogy az alapképet kell átrajzolni lényegében.A fejhallgatót (Quad Era-1) felismerhetősége fontos lenne: sajátos kábelcsatlakozás, jól felismerhető grill, fekete (pánt, villája, a párna, a kábel és a rácsközök), világos-(a pánton és kábelen) és sötétszürke (a kagyló) színekből jól összerakható.
-
válasz
deathcrow42 #50563 üzenetére
Ez rendben lesz, beraktam az összefoglalóba a kérésed.
#50564 Scarletiel
Ez is rendben lesz, a feje fölött lévő szalag nem biztos hogy benne lesz, de majd az arcképgyáros kolléga eldönti. Bent vagy az összefoglalóban.#50566 ÁdiBá
A fegyver biztosan nem fér bele, de vállig/felső testig jó lehet, beraktalak az összefoglalóba. -
-
-
norrberth
addikt
Az én 2024-08-29 képemet nem akarná más valaki elvállalni?
Annyira nem sürgős.
De fél éve várok rá.🤣 -
válasz
Corleone33 #50367 üzenetére
-
válasz
Earl_Muttley #50412 üzenetére
-
válasz
Earl_Muttley #50535 üzenetére
Esély az mindig van.
-
Earl_Muttley
őstag
Felve kerdem, es elnezest elore is, mert tudom, hogy nem szabad zargatni senkit. Marcius vegeig lehet esely az enyemre?
Brutal rosszul indult az evem, es folyamatosan tart is sajna, szuletesnapomra “meglepnem magam” a hienammal
Koszonom, meg egyszer elnezest! -
SSJmeszes
senior tag
Ugyan félve, de azért megmerészelem kérdezni.
Összefoglalóba/várólistára bedob majd egy modi? Erről lenne szó.
Lehet csak elveszett, és elfelejtődött.
Köszi! -
válasz
Warton #50530 üzenetére
A folyamatban azt jelenti, hogy valaki már áldozott az idejéből és elkezdte arckép kompatibilissé tenni az adott arcképet. Pont azért van ez a rendszer, hogy a rendelkezésre álló időben ne dolgozzunk ugyanazon többen és legfőképp tiszteljük a másik munkáját. Előfordulhat, hogy pl. Vond megcsinálta volna a legutóbbi hajrában, de az is lehet, hogy neki se lett volna még ideje erre a következő hetekben. Nekem is többször volt úgy, hogy végre nekiálok egy nagyobb körnek, de most ott tartok, hogy kb. 40 óra per nap kéne, hogy mindent egyenesbe hozzak munkaügyben, nem fér bele, talán jövő héten sikerül végre.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #50394 üzenetére
[ Módosította: Ndruu ]
-
vond
MODERÁTOR
Ilyenekkel az OFF topikba, légyszi. Itt csak a lényeg menjen. Így is nehéz sokszor átlátni. Amúgy nálam Photoshop.
CactuS: Dettó.
Hónapok (vagy inkább évek) óta ez megy. Család, állatok, munka, vállalkozás, itthoni teendők, és a mindig befutó nem várt szarakodások.
-
vond
MODERÁTOR
-
Elnézést mindenkitől, akinek a nevem mellett van a folyamatban lévő arcképe...
Magánéleti okok miatt nem tudtam folyatni az elkezdett munkát, de napokon belül hozom a kész alkotásokat.
Türelmetek köszönöm! -
Előre is elnézést kérek, mivel a topikban nagyon visszafogott volt az aktivitás az elmúlt időszakban, nem akartam senkit sürgetni.
De a mai nap kiugró hozzászólásszámát látva gondoltam megpróbálkozok egy óvatos említéssel:
Czeky mester keze munkája által Elkészült az új profilképem január elsején
Nekem nagyon tetszik és pepe091 jóvá is hagyta január 13-án, már "csak" még egy moderátori jóváhagyásra és egy beállításra lenne szükségem, ha ti is megfelelőnek ítélitekNagyon köszönök mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest