Új hozzászólás Aktív témák
-
G.gabi
újonc
Hálásan köszönöm a segítségeteket, daninet, Raysen623, copass,!!!
Jópár napos melót spóroltatok nekem. Így akkor már tiszta.
Most kezdjük a kerítés tervezni, ugyanabban az AC-ban kiegészítve amiben a ház van.
daninet: kipróbáltam amit 1. pontban írtál és működik, úgyhogy most ezt fogom alkalmazni majd ha kész kompletten is. A következő tervünknél meg majd élőben a kezdetekől fogva.Szép estét mindenkinek!
-
G.gabi
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. AC22-vel megterveztük egy családi házat és Twinmotionban elkészítettük a látványtervet hozzá. Totál kész, bemutatva, ügyfélnek átadva. Most szeretne hozzá kerítéstervet is készíttetni. Ezt is archicadben terveznénk meg, majd azt átrakva TW-ben mutatnánk be a házzal együtt az ügyfélnek.
A kérdésem, hogy hogyan tudom csak a kerítéstervet belerakni abba a mentett TW fájlba amiben a ház már benne van. Ebben az esetben nem kellene megint a házat és a környezetét teljesen nulláról megcsinálni. Van erre valami mód? Köszönöm a segítséget! -
G.gabi
újonc
Szép estét! Megint elakadtam ac22-ben. Még tanulgatom. 1. Az ajtó beállításoknál hiába állítom be a kilincset, hogy megjelentse az mégsem látható. 2. Az ajtó üveges, csak a keret fehér, a tervben viszont tömörnek látszik. 3. Egy másik ablaknál ha teszek osztásokat a fix oldalvilágítókba azt sem jeleníti meg, pedig ott van. Egyszerűen nem tudom, hogy mit állítottam be rosszul. Köszönöm a segítséget!
-
G.gabi
újonc
Üdvözlök mindenkit! Sziasztok!
Új vagyok itt, és segítséget szeretnék kérni. AC16-ról váltottunk AC22-re, és a növényzetet próbálnám beállítani majd fényképezésre, de nem tudom, hogy a "kocka" hátteret mivel tudnám megszüntetni? Van erre valami jó trükk amitől ez nem látszik ha fotózok? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest