Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyantusz
tag
válasz
IronMike #171 üzenetére
Most így hírtelen: A 9-esben meg lehet csinálni, de csak bizonyos ablaktípusoknál van erre mód!
Pl. "Tárgyak 9" -> "1. alapkönyvtár 9" -> "1.3. alblakok" -> "fa és műanyag ablakok", itt a Paraméterek-ben van "párkány és könyöklő" (a fémekben is van). A "Magyar könyvtár 9"-ben a "Négyszögletű ablakok 9"-ben pl. én nem tudtam előcsiholni, viszont a "Kapcsolt gerébtokos ablakok 9"-ben szintén van.De ha nem nagy probléma, födém eszközzel oda lehet hegeszteni a párkányokat (1-2 mm-t megadsz neki vastagságnak és kalap-sapka - vagy vízorral együtt legyen vagy 3 cm), vagy ha még precízen kifelé lejtetni is akarod, akkor tetőből.
Az ablaksorolás egy másik remek tészta. Szakdogámnál anno szivatott rendesen, míg meg nem untam...
-
Koós Miklós
csendes tag
válasz
IronMike #146 üzenetére
bár nekem nincs meg ez a kiegészítő, ilyen esetben azt kell megpróbálni, hogy a Menüben az Eszközök/Kiegészítő kezelőben megnézni, hogy egyáltalán szerepel-e? Hogy jól van -e feltelepitve? (volt már olyan kiegészitőm, amit nem a Kiegészítők-be, hanem az Add.Ons könyvtárba kellett másolni, de olyan is, amit az Extrák mappába.
A Kiegészítő kezelőben hozzá is lehet adni és mindjárt mutatja a státusát is. Továbbá ellenőrizni kell, hogy az adott Add-On a megfelelő AC szériájú, ugyasnis ezeket minden verzióhoz külön készítik el és ami jó a 9-es alá, az egészen bizot, hogy nem jó 10-es alá és forditva is.
Illetve meg kell nézni még azt is, hogy nem érzékeny-e arra, hogy miképp mented el (OpenGL vagy normál módban) ?
[Szerkesztve] -
Gyantusz
tag
válasz
IronMike #133 üzenetére
A Java-n kívül a Quick Time-ra is érzékeny ez a marharépa program, nem értem miért? Valszeg olyan szerződésük van az Apple-el.
Szóval, ha a két progi nincs fent, akkor gebasz van. Egyébként a CD-n levővel fel kell mennie (a 10-esén az 1.5.0.6 van, nagyobb verziószámúval nem boxol, mennie kell a 11-esével is)!
[link] Az első kettővel talán menni fog.
Kérdezni akartam valamit a 10-esben, de a Súgóban már megtaláltam...(a 10-es Súgóban a Tárgymutató linkelései el vannak szúrva)
[Szerkesztve] -
Koós Miklós
csendes tag
válasz
IronMike #113 üzenetére
tetszőleges kitöltés mintával adj meg egy profilt (függőleges metszetet), jelen esetben a csatorna keresztmetszetét + rajzolj egy vonalat, pontosabban egy ívet, ahová el akarod helyezni, majd a kettőt egyszerre jelöld ki és akkor katt a Profiler-ra. Ott a szokásos beállítások (fólia, vonalszin...) után el kell menteni a majdani tárgy nevét, majd rá kell mutatni az egérrel a profil azon pontjára, ami majd végigfut a korábban megadott vonalon, iven, görbén., ezután láétrejön a tárgy (utólag nem szerkeszthető, ha rossz, újat kell készíteni). ha kis sugarú iv van benne, előtte nem árt a beállításokban úgy beállítani (minimális ivhossz), hogy szép folyamatos felület jöjjön ki és ne egy sokszög....
-
Koós Miklós
csendes tag
válasz
IronMike #109 üzenetére
''Eszközök/Kiegészitő kezelő'' és ott ''További kiegészitők keresése'', a Profiler és a többi beépített add-ons az AC gyökerében lévő ''Egyéb kiegészítök'' mappából tölthető be.
magának a Profiler-nek a használata a fenti ''Egyéb kiegészítök/Profiler/A Profiler.htm'' file-ban van leirva. Persze csak akkor, ha az installkor ez (kiegészitők) be volt jelölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest