- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #313 üzenetére
Lákátosken mondtam,de nem csak flexelesrol szol az elet,mellette vesni is kell a falat,na akkor megy rendesen a zsebbe a por.Ebben a szakmaba nem ajanlott a csukogatos telefon.Valoszinu ha lesz iphone-bol is egyszer majd ilyen verzio nem fogok venni emiatt.
-
válasz
7Heads Drago #314 üzenetére
Telegram..
-
válasz
7Heads Drago #314 üzenetére
Nálam erre a célra a Microsoft OneDrive megosztási lehetősége kínál megoldást, és legjobb tudomásom szerint a Google is kínál megosztási lehetőséget azok számára, akik inkább őket választják. Mindkét úton lehetséges eljuttatni képet és videót Android rendszerű eszközökre.
-
válasz
7Heads Drago #313 üzenetére
A por mindent kinyír, ezért akarok natúr titán változatot, mert annak nincs festve a kerete, de videókon most nézem, hogy ugyan olyan könnyen látszódik rajta a karc, mint a festett változatokon, így akkor már inkább valami színeset választanék.
#3147Heads Drago
A fotókat viber-rel oldottam meg, ott lehet file ként küldeni a képeket teljes méretben.
Videót nem küldtem más telóra, azt nem tudom lehet e, de viberen azt is lehet aszem 200mb-íg. -
válasz
7Heads Drago #267 üzenetére
Amilyen porra ő gondolt az építkezés igen.
-
Sinesol
veterán
válasz
7Heads Drago #279 üzenetére
Tökmindegy melyik gyártó milyen sz.rt akar eladni, legyan az gyári vagy 3.rd party tok, mind szar a Pitakához képest, szóval nincs itt semmi gond, csak az n+1edik tok, amit nem szabad megvenni.
Mondjuk ennek is sajnos felment az ára majdnem duplájára az elmult évek alatt, de itt legalább a legjobbat kapja az ember. -
Joachim21
őstag
válasz
7Heads Drago #279 üzenetére
Csak véletlen hogy a jobb bőrtok gyártó cégek pillanatok alatt kiárulták a tokjaikat. Mujjonál pl. 1 hét alatt elfogyott 2 szín, és nem értem miért, de olyan idióta az a cég, hogy nem gyártat belőlük többet, pedig igény lenne rá most hogy a műbőr opció sem létezik az Applenél.
-
rizso
addikt
válasz
7Heads Drago #269 üzenetére
Gyorsan nem, de mintha közel 2x olyan gyorsan lehetne vele etetni, mint egy sima Qi töltővel. Aztán ha fölösleges ennél gyorsabb vezeték nélküli töltő, akkor marad. Csak bennem az van, hogy mikor ismerős nálunk volt és kellett tölteni az iPhone-t, nézegette a százalékokat, hogy kicsit lassan kúszik fel.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #270 üzenetére
Igen, szerintem is furcsa, csak nehogy összevesszen önmagával.
Viszont amit beszél, az fontosabb! Ha ez igaz, na az nagyon gáz. Akkor a fenti okfejtésem, miszerint majd szerződéshosszabbításkor elhozok egy i13-at vagy i14-et jövőre, az bukta.
Ennek utána fogok nézni!
(Itt már fejtegettem akku százalék ügyben, de az is törölve lett.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest