Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
LED fény visszajelzés van mikor rádugod áramra?
Vezeték nélküli megoldással ki kéne próbálni, hogy töltődik-e. Ha neked nincs otthon ilyen, akkor bemehetnél egy mobilboltba vagy hasonló, ahol jófejségből segítenek kipróbálni 1 pillanat erejéig.Még az ilyen gagyi IT-s dumák jutnak eszembe. Párosítsd újra manuálisan Bluetooth-ban.
Vagy végső megoldásnak egy reset, de azt hiszem az airpods 4-nek nincs már fizikális gombja, szóval azt nem tudom, hogy kell csinálni
De ha van időd bevinném egy szervizbe, aztán nem stresszelném magam tovább. Gondolom nem egyedülálló jelenség, lehet a kollega 2 perc alatt kitalálja.
-
Vandie
tag
Azt hiszem elkiabáltam,hogy minden tökéletes vele. Egy napja a tokot nem tudom tölteni. Semmin nem változtattam, több konnektorral is próbálkoztam itthon és nem működik a töltés. Valaki tapasztalt ilyet? A durva az hogy a Vezérlőközpont sem érzékeli, csak magát a kettő fülest, a tokot nem. Már több adapterrel és több vezetékkel is próbálkoztam, amik tuti jók és úgy sem. Szervíz lesz ?
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
rwin5
őstag
No, most van alkalmam nekem is kipróbálni.
Nekem egyáltalán nem halk, Spotify-t hallgatva, nekem elég ~50% hangerőn működtetni (15 pro-m van, nem tudom a telefon bármit szoroz-e rajta).
A basszusa durva, szerintem már túlságosan is. Előbb beraktam egy német rappet amitől szinte már megjelent kicsit a gumiharangos eldugult fül érzés, ahogy lüktetett a fülemben. Majd tesztelgetem. Viszont extra kényelmes, meg pici is. Előbb telefonáltam egyet, azt mondták oké a beszédhangom, de azért nem az igazi, de nyilván nem is lehet az ~ 15 centire a számtól.
Kényelem szempontjából akkor tűnik fel a különbség, mikor a régit beraktam kíváncsiságból a bal fülembe, a jobb oldaliba pedig az újat. Tényleg sok a különbség.
Gondolkozok azért, hogy majd a jövőben átváltok fejhallgatóra, csak tömegközlekedésen nem szeretek olyat hordani, edzéshez sem túl kényelmes. Bár Bp-n rengeteg embert láttam már fejhallgatóval.
Egyelőre jónak tűnik, de azért 14 napig aktívan tesztelgetem, amíg van lehetőségem a visszaküldésre. -
HoTDoG
tag
Látom, de ezek főleg olyanok akiknek valamilyen okból feleslegessé vált, pl karácsonyra kettőt kaptak és hasonlók. Vagy a GSM boltos aki 75-ért árulja, nyílván az ÁFA egy részét tudja levenni az eredeti árból.
Ehhez képest a Macbook Air M3 ára valóban esett egy 100-assal októberben, amikor bejelentették, hogy alapból 16GB RAM-al adja az Apple, 8 helyett. Itt azért ilyesmiről szó sincs.