- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition #26278 üzenetére
A gyerek kérdésbe nem állok bele, egyrészt nincsen, másrészt nem is szeretnék. De elképzelhető, hogy gyerekkel jobb otthon lenni, főleg, ha van segítséged is, pl. nagyszülők. Plusz a mi gyes/gyedünk megengedi azt, hogy otthon legyél évekig a gyerekkel, viszont van hátulütője is a dolognak, sokkal nehezebb visszamenni a munkaerőpiacra. A legújabb adórendszer miatt több gyerekkel kevesebbet kell adózni, habár egy gyerek felnevelése is rengeteg pénzbe kerül, akkor mennyi lehet háromé. Tudom, hogy aki gyereket vállal, az nem azt nézi, hogy mennyibe fog kerülni, de anyagilag akkor is megterhelő tud lenni. Azt mondjuk teljesen megértem, hogy vannak olyanok, akik azt mondják, hogy nem akarják otthon felnevelni a gyereküket. Aki itt kint nevelkedik fel, az iszonyat nagy előnnyel indul az életben, az egyik triviális dolog nyilván a nyelv. Egy világnyelvet anyanyelvi szinten beszélni nem rossz dolog.
Én tisztában vagyok a lehetőségekkel, épp ezért élek itt, és nem otthon. És pont ezért mondom azt, hogy itt sokkal jobb élni, ha csak szimplán az anyagiakat és az előrelépésedet nézed. Vannak egyéb tényezők is, kinek mi a prioritás az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest