- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopika
tag
én is leszedtem az MK X-et nem is lenne gond de a tizen valahányadik torony végén a skorpiót lehetetlen kiütni, kettőt csap és vége is, pedig van arany karakterem, pff
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #17939 üzenetére
Vègig lehet cheat kóddal. De csalni nem szeretek úgy nincs èrtelme. Mondjuk most így sem
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz assemble #17948 üzenetére
igen volt spec kártya, de olyan kicsit sebzett rajta hogy hagytam is hogy leszedáljon, mert nem volt értelme a harcnak, cheats kódjaim csalásaim vannak , vagyis a fiam szerzett de ahhoz root kell, azért meg nem buherálom meg a telefont , inkább törlöm a játékot
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #17959 üzenetére
igen , megütöm 1x felrázza magát és olyan kombót üt hogy minden karakterem meghal, ilyet még én sem láttam
-
jopika
tag
válasz Jumbozorz #17961 üzenetére
köszi megnézem igaz sokat néztem már meg ,
csal közt azt értem hogy kóddal x millió zsetont írók jóvá magamnak amivel tuti verhetetlen lennék, de annak semmi értelme nem lenne, de megnézem hátha segít valamit köszi
-
jopika
tag
válasz Jumbozorz #17963 üzenetére
igen így van, megnéztem a videót, elég jó, de nálam valahogy nem ilyen , elkezdődik a meccs és ledarál, se puszi se pá, esélyt se ad, pedig van arany karakterem is , na mindegy játszom az Immortáls-al az is jó, talán jobb is
-
jopika
tag
válasz assemble #17976 üzenetére
hát akkor kuka, ez van, amúgy is többet vártam szép meg minden, de eléggé lebutítva van , egy helyen nyomkodni, semmi élvezet nincs benne, csak letöltöttem mert imádom az MK-t
-
jopika
tag
Nem tudom mi lett a Mortallal eddig nem volt gond most meg minden 2. menet után csak úgy kilép játék közben,
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #17988 üzenetére
Nem nekem se megy az. És én sem tudok belépni. Nem jó a címvagy valami hasonlót ír. Ki. Én arany karaktert 120 koponyáért vettem . meg kaptam egy skorpiót ez a kettő elég erős de a 16. Os végéhez brutál gyengék
-
jopika
tag
tudtok ajánlani valami jó játékot ami hasonló mint az MK meg az wwe immortals? vagyis valami verekedős kellene, a tekken se rossz de az a kártyás rendszer nagyon béna
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18042 üzenetére
köszi azóta nem próbáltam mert tiszta ideg voltam de akkor ha van időm megnézem, köszi
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18042 üzenetére
tegnap sikerült x-ray kártyával és Cassie Cage karakterrel rommá verni
-
jopika
tag
Nem tudom milett az Mk X- el . azt irja connectin error és csak tölt. Pedig ma már játszottam . de ha ez marad megy a kukába
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18169 üzenetére
WBID bejelentkezés nekem már sikerült
- Faction war , nekem is ez volt pár napja de azóta jó, igaz sokat nem nyúzom mert tényleg unalmas,„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18169 üzenetére
meg ami engen nagyon zavar hogy a játék közepén kidob, valamikor pont az utolsó győztes ütés elött, ilyenkor majdnem repül a telefon , jó hogy gyorsan gondolkozom,, neked volt hasonló kilépés?
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18176 üzenetére
wifi vel nem volt gond , de ez a sok kidobálás pff
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18410 üzenetére
Én is megcsináltam . nem rossz de az lenne a jó ha lennének még tornyok. Így elég unalmas
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18905 üzenetére
azt véletlen nem tudod hogy az Injustice skorpiot hogy lehet megszerezni?
jó lett a frissítés de kevés a torony , Liu Kang viszont elég jó„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18934 üzenetére
Nem mondtam hogy könnyi de jó párosítással végig lehet szenvedni, igaz még csak 3at vittem végig
-
jopika
tag
Már reagáltam
nem írtam hogy nincs szerkesztés, csak azt hogy így sikerült, azért nem mindegy , na de kár ezen veszekedni , mert nem ez a téma, részemről lezártam, meg írtam hogy bocs, az nem cinikus bunkó bocs volt, hanem bocs hogy így sikerült, Na mindegy
[ Szerkesztve ]
-
jopika
tag
Frissitettem az MK X et. Erre kiírta az online játèknál hogy
Account Suspended
Fasza semmi olyat nem tettem ami miatt ez kène. Megy ez is a kukába fos„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz jonnyjoker01 #19897 üzenetére
Írtam a kèszítőknek. De ahogy nèzem nem csak engem èrint ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest