-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pietrrr #39910 üzenetére
Igen, rád gondoltam elsőkörben, te válaszoltál a legutóbbi Rally Fury-s szálra is.
Az első pontban nem túloztam, inkább esetleg akkor rosszul fogalmaztam.
Legtöbbször az történik, hogy haladok egyenesen és valaki oldalról meglöki az autó hátulját és rögtön keresztbe vagyok fordulva és nem telik úgy 5 perc, hogy ne történne ilyen.A második pontra irt válaszodban ott van a bibi, hogy egy online játéknál minden autónak a viselkedését ugyanúgy kell látnia mindenkinek.
Tehát ha én elrepülök a gazosba (minden 5 percben, saját hibámon kívül), azt ugyanúgy kell lássák a többiek is, másképp nincs is értelme.
Én simán keresztülhaladok egy frissen resetelt játékoson és aztán direkt figyelem a minitérképen, hogy megtorpant-e, de nem, ugyanúgy halad előre a többiekkel együtt egész meccs végéig.Nem személyesen ellenem irányuló fejlesztés, csak lehet a fejlesztőgárdában vannak iOS- vagy kontroller hater-ek. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- OLED TV topic
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Csataálca
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer számítógép! I5 12400F / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 512Gb SSD
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest