-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Appot keresek elsősorban amit magammal is tudok vinni de otthon is telepíthető lenne az Android TV-re. Az csak egy erős plusz ha egyébként tud chromecast tükrözést is. Nincs egyetlen olyan egyébként TV nézésre kitalált app ahol a fizetős rész mellett lehetne ingyenes csatornákat nézni? Ez volt anno a MindigTVGO de az egy borzalom lett, bár sosem volt egy jó alkalmazás.
-
Garada
őstag
Sziasztok,
Olyan appot keresek ahol nézni tudom az ingyenes csatornákat főleg F1 és az EB miatt az M4 sportot elsődlegesen. Eddig SWEET TV appot használtam de felesleges emiatt egy előfizetést fenttartani a mindigtvgo appon pedig már nem lehet ingyenesen nézni amit nem is értek. Tehát megköszönöm ha valaki tud Android TV-re ajánlani egy ilyen appot, az még jobb lenne ha android/ios app lenne ami tud chromecast tükrözést. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz #94477440 #72090 üzenetére
Hát azért egy élő adást nézni ezzel a sebességgel nem ugyan az mint egy videót nézni, mert bizonyos esetekben akár azt is érzem mintha csak a kép lenne kicsit felgyorsítva de az igazi 60FPS-t nem érzem.Szerencsére ez nagyon ritka és sok esetben eszméletlen módon tudja javítani az élményt.
-
Garada
őstag
válasz LonGleY #62625 üzenetére
Itt most a nem a tesztelés részére gondoltam a dolognak.
A hétvégén lesz lehetőségem teljes részletességgel kipróbálni, de funkcionalitás terén már most lenyűgöző, azonnal regisztráltam is és alig várom hogy endomondo és S Health program helyett is teljes mértékben kihasználhassam az általa nyújtott remek szolgáltatásokat.
Láttam, hogy club része is van a dolgonak, illetve lehet magyar csapatot is esetleg találni?[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Üdv,S Health-hoz hasonlóan jó alkalmazásokat keresek elsősorban.Valamit érdekelne valami összetett kerékpáros app is amivel sok adat megosztására is képes az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok