-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
Beállítások > lap beállítások > alapértelmezett fül (induláskor alapértelmezett fül)
Én egyébként így csináltam: alapból két program-modult telepít a telefonra: DW névjegyzék és DW tárcsázó.
Az Android launcher (nálam LauncherPro) hívás illetve kontaktok ikonjain alapértelmezettként ezt a két programot adtam meg így alapból ezek indulnak, de persze a fenti módon is meg lehet változtatni a programon belül.hunfatal: valóan, kismillió opciót, "tag"-ot hozzá lehet rendelni pl. a névjegykezeléshez, a főoldalon ábrázolt képek ezt mutatják, de amúgy csiricsáré kivitel, nem is értem miért ezzel a buzeráns screenshot-okkal próbálnak kedvet csinálni ehhez a tökéletes programhoz.
De amúgy azt tesz hozzá az ember illetve azt vesz el amit akar, 100%-ra testre lehet szabni a programot. -
petipetya
nagyúr
Ezeket feleslegesnek tartom, mert:
- beszélgetés illik a sörhöz
- ne olcsó, hanem minőségi és/vagy finom legyen
- éjjel aludni kellPersze mindenkinek más az ízlése. Rákerestem egy helyre és szerencsére nincs benne (pedig az ott van tizenvalahány éve), remélem nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
chab7
addikt
Ahhoz minek app? Ott nagyfaluban nincs minden sarkon?
Böngésző témához annyit fűznék hogy eddig én is Operás voltam mobilon, de most a legújabb Firefox már egész jól megy - legalábbis JB alatt. Azóta csak ezt használom.
Pedig kb egy hónapja GB romon annyira fagyott hogy egy lapot sem tudtam megnyitni, de most meg van olyan jó mint az Opera (nálam legalábbis.)
És mivel desktopon is Firefoxot használok, így nagyon jó a sync-el együtt.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest