-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Dottore
addikt
-
Fall-N
veterán
válasz AMD Power #92061 üzenetére
Az a baj, hogy egyik sem tökéletes. Megvettem a Swype, Fleksy, SwiftKey billentyűket mégis felváltva kell használnom őket. SwiftKey nem tud ragozást, viszont jól ajánlja fel a szavakat.
Fleksy jó lenne csak nincs benne swipe.
Swype meg újabban mindig azokat a szavakat ajánlja fel amik nem relevánsak. Régen jobb volt. :[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz AMD Power #91905 üzenetére
Vagy még nézd meg a Mega-t. (mega.nz)
Ott 50 giga tárhelyet kapsz reg. után, és 1:1-ben fel lehet tölteni a képeket. (meg minden más dolgot is)[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
mazsi70
senior tag
válasz AMD Power #91887 üzenetére
Ha ,eredetit akarsz ,akkor tárhely korlátod van .
A GP korlátlan tárhelyet biztosít ,de lebutítja a képeidet .(kb. 2MB )(I)Az nem baj. Nekem fontos a jó minőség.(/I)
Szerintem inkább drive vagy dropbox .
[ Szerkesztve ]
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
-
tybsen
addikt
válasz AMD Power #91539 üzenetére
Az alap Google fotók alkalmazás automatikusan feltölti a képeket és videókat, beállítástól függően.
Akku kijelzésre én régen ezt használtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest