Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Köszi mindenkinek.
(#86517) air:
Próbáltam eredeti kábellel is, de nincs változás. Telefont pc-hez csatlakoztatva, telepítené a drivert, de ugyan az a hiba fogad mint itt: 86512(#86531) Probert75:
Igen, alap a TC, anélkül el sem tudom képzelni a PC használatát.
Ismerem ezt, ezzel ugyan azt tudod láttatni mint a sajátgépben. Sajna a hiba nem ez.:S(#86539) disy68:
Köszi, feltelepítettem, de ugyan az fogad. (lásd 86512).
És sem a driver nem megy fel (tehát mint usb meghajtó sem tudom láttatni), sem a kies nem találja az eszközt, csak teker a végtelenségig.
Közben telefon kiírja hogy:
"A PC nem ismeri fel az eszközt. Legalább XP 3-as kiegészítő kell és Win Media Player 10".
?? Na most itt nagy kérdőjel, mert miért kell Media player 10? Ez az egy még nincs fenn.
Minden más fenn van már.(Samsung driver pack, az általad linkelt MTP "meghajtó", kies.)PPT módban annyi a változás hogy sikeresen feltelepít egy "digiáltis fényképező" drivert, amivel látszik már mint meghajtó, de teljesen üres
Ha átváltok MTP-re ugyan az fogad újra:
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ford topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Last Epoch
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus rog phone 9 új, bontatlan, magyar, garis
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Eladó egy Intel i5 4590S-es(4x3,7GHz/12GB/256SSD+500HDD/HD7750)processzoros számítógép. 1hó garancia
- Tungsram infra izzó, lámpa ( 500 W ? )
- Dell 65W Usb C Dell 130W Usb c Dell 130W center pin, Lenovo 45W usb C, Lenovo 65W Usb C töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest