Új hozzászólás Aktív témák

  • kesztió

    aktív tag

    Olyan alkalmazást keresek, amelyik képes arra, hogy telefonhívás/fogadás közben rögzítse a beszélgetést. (A régi szép időkben ez a tárcsázó appok velejárója volt, de gondolom, a GDPR miatt a stock Androidokból kiirtották.)

    Xperia 5 (első változat) az alany, 11-es Android, Simpler Dialer.

    Nos, a fő feltétel az, hogy ne rondítson bele az interfészbe. Az elegáns megoldás az lenne, hogy a beszélgetéskor megjelenő interfészre, a mute, dial screen, bluetooth stb. gombok mellé kerüljön egy újabb gomb, a többi közé integrálva, de tudtommal ezt nem teszi lehetővé a rendszer.
    Az, hogy odacsesszen a képernyőre valahová egy rögzítőgombot azzal se törődve, hogy hogyan néz ki, mit takar el stb, természetesen esik.

    Tulajdonképpen az lenne az ideális, ha nem is lenne semmiféle gomb és kérés nélkül, MINDIG rögzítene, de a felvételeket csak bizonyos rövid ideig őrizné meg (tárhelykímélési meggondolásból). Ha mégis meg akarnám tartani (1000 esetből egyszer) a felvételt, a notification panel-en üljön egy lehetőség egy adott ideig, hogy az XY-nal lefolytatott beszélgetést elmenthessem. Ugyanis, ha teszem azt, Putyin felhív, hogy hadat üzenjen személyesen nekem, nem biztos, hogy lesz annyi lélekjelenlétem, hogy megindítsam a rögzítést, ami esetleg majd bizonyítékként Hágában jól jönne.
    Nem gond, ha pl. 10–20 dollár erejéig fizetni is kell érte. Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Bug és debug fia vagyok én

Új hozzászólás Aktív témák