-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
bviktor93 #91953 üzenetére
Esetleg nézd meg a Doogee T30 Pro, T20 Ultra illetve a T30 Ultra tableteket.
Mindegyik erős, G99 procival szerelt, min. 8GB RAM-os és Widevine L1 támogatással is rendelkeznek. Igaz, nem olcsó egyik se.
Az első rendelhető itthonról is, az utóbbi kettőt majd a 11.11-es akcióban lehet rendelni Aliexpress-ről.
Vagy szintén 11-én érkezik a Blackview Tab 18 is, ez még ígéretesebbnek tűnik: ujjlenyomat olvasó, S-Pen támogatás, Harman Kardon hangszórók és elvileg 209$-os nettó ár.[ Szerkesztve ]
-
borbar
tag
válasz
bviktor93 #91953 üzenetére
Szervusz! Én ennyi pénzért, ha tartalomfogyasztás az elsődleges cél, nem venném meg ezt a Lenovot. Kicsit rátennék még a keretre, és inkább jobb felbontással Oled képernyővel vásárolnék. Akár küldfüldről EU-raktárból.
(Egyébként én is egy Lenovo tabletet nyúzok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Android13 frissítés után meg különösen.) -
Somatom
veterán
válasz
bviktor93 #84878 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat! A DeX egy asztali felület. DeX nélkül is ki lehet küldeni a képet HDMI -n és akkor nézhetsz Netflixet TV -n. Pl. Teclast M16 -on van HDMI kimenet, de mivel nem támogatott eszköz, ezért HD nem lesz. A Samsungnál drágán mérik a HDMI -t. Jobban jársz, ha a TV -s Netflix HD -hez külön eszközt veszel. Pl. Chromecast.
-
Dr.NX
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Microsoft Surface Go
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi