Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz gubacsino #59 üzenetére
Ezzel a Luigis véleményeddel teljesen egyetértek,ugyanezt gondolom róla.
Nagyon megfogott a hangulata,de az irányítás………
Fogok adni neki esélyt nem akarom elengedni csak úgy,de most nem volt hozzá hangulatom.
3DS emulátorra Mariot szedtem le,elég jól beállítottam a kijelzőt,szerintem a Luigi 2-vel sem lesz gond.
Reggel gondoltam kipróbálom a Zelda Wind Waker részét ( full magyar felirattal ) ,és nem tudtam letenni,na az valami zseniális játék egész nap azzal játszottam míg haza nem jött a család. / jövőhéten már nem lesz ilyen jó világom beindulgat a melózgatás,ide-oda menet / -
perge666
veterán
válasz gubacsino #56 üzenetére
Köszi.
Az emulátorok amik a gépen vannak azok működnek rendesen mint írtam is.Egyelőre nem akarnék ilyen jellegű módosításokba belekezdeni,jó ígyis ahogy van,most örülök hogy 1 gépen tudom futtatni azt a sok régi kedvencet.
Ez a Luigi játék tényleg nagyon jó,még nem volt hozzá szerencsém de teljesen elvarázsolt!Picit egyébként nehéznek találom,néha túl sok a szellem egyszerre........
-
Ganzer
aktív tag
-
Ganzer
aktív tag
válasz gubacsino #28 üzenetére
RP5? Na az már következő szint, android, OLED, úgy látom az már a Ps2 játékokkal is megbirkózik, jó választás lesz!
Gondoltam én kezdem kicsi olcsóval, aztán majd meglátom mennyit használom.. az a "baj" hogy imádom a Ps2 horrorokat, ahhoz meg már RP5 szintű kütyü kell No majd kiderül hosszútávon mennyire ránt be handeld buli. -
Ganzer
aktív tag
válasz gubacsino #26 üzenetére
Hali! Clicky buttonst meglátom, max teszek alá ragasztószalagot. Ja, vágom, kb egy hete pörgetem a Youtube videókat a kütyüről. 😁 Vagy MuOS vagy Knulli lesz rajta, még beleásom magamat egy kicsit. Már csak egy valamit kéne majd megoldanom, hogy videó mellett a feliratot is kezelje valahogy (.srt) a kütyü, erre még nem találtam megoldást. Láttam TechDweeb Adventure Time-ot nézett rajta, én is akarnék egyéb dolgokat, csak felirattal. Max ha nagyon nem jön össze sehogy, "ráégetem" a videóra.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz gubacsino #14 üzenetére
1. Telefonja kb. mindenkinek van. A legtöbb közép-felsőközép hardver simán elég PS2-ig emulálni.
2. A kijelzők legtöbbször óriásiak, és aki igényes, nem vesz OLED/AMOLED nélkül telefont 5-10 éve. A 21:9 a Sonynál volt divat, a többség nem használja.
3. Egy 10 dekás kontrollert könnyebb magaddal vinni, mint egy kétszer vagy háromszor nehezebb eszközt.Szerintem pont logikusabb ez a megoldás, mint egy véleményes célhardver. Ha jó lenne a kijelző, jó kontroller, és nem kéne ugyanúgy állítgatni, nem szóltam volna.
Ha játszol, szerintem nem nézegeted a telefonod sem, tehát a szöveges értesítések annyira nem számítanak, ha hívnak meg úgyis felveszed. Így legalább egyből kéznél van.
A gamer telefont meg nem tudom értelmezni még mindig. Kontroller nélkül az is kb egy combosabb telefon. Érintőn nem játszom, gagyi.Szóval igen. Én racionálisan közelítettem a témához. Sem gémer telefont, sem gyengébb megoldásokkal operáló kézikonzolt nem vettem.
Volt egy batár Steam Deckem egy egész hétig, de a mérete miatt mennie kellett, és maradt a telefon+kis konti.Egyelőre ár/érték bajnok simán.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háború Izraelben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...