- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daver88 #59638 üzenetére
igen van remote konfigom => X96MAX_remote.zip az SD gyökerébe másold ki a zip-ben lévő remote.conf fájlt.
Egy reboot és menni fog a távirányítóha 2.gigás dtb-t használod akkor csak 2.őt fog látni ha én is a 2.gigás dtb-t másolom ki a 4.gigás boxhoz akkor nekem is 2.gigát lát csak a CE
De természetesen van 2/32.es verzió is de abban nincs BT és 5GHz Wifi sem, és ami még lényegesebb csak 100.as LAN nem gigabit! a BOX alján a cimkén mi van ráírva ott is oda van írva hogy ram és rom mennyi!
nálam így néz ki
Amúgy honnan vetted? nem lehet hogy valami hamisítványt kaptál? múltkorában volt ide belinkelve egy alis link amire reagáltam is hogy valami nem stimmel ott mert a képen nem olyan távirányító volt ami az eredeti X96MAX nak van.
tehát ilyen a te távirányítód?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy ruhás topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest