Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Bírom, hogy egy tök jelentéktelen, ZS kategóriás játéknál véletlenül gyorsabbak a Radeonok, és az összes nV huszár elveszti az eszét.
-
CsonkaImo
addikt
válasz huskydog17 #39311 üzenetére
Munkába vagyok, így nem tudom megnézni a videót. Milyen konfigon fut a játék?
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz zovifapp111 #35749 üzenetére
Én egész jó PC-ről váltottam konzolra, és nem tapasztalom azt amit te írsz. Meg elég sokan cáfolják még a véleményed, úgy hogy szerintem érdemes továbblépni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz zovifapp111 #35718 üzenetére
Játék függő is. Sony exkluzív címek azért nem semmi hogy néznek ki a hardverhez képest. Meg a közelgő Red Dead Redemption 2 is elég látványos. Viszont tény, hogy egy középkategóriás PC-n minden jobban néz ki (a konzol exkluzívokat leszámítva). Viszont már közel sincs akkora különbség, mint anno a PS3-Xbox 360 idejében volt.
-
CsonkaImo
addikt
RTX, ugyan már... A Rockstar Games teljesen más irányt követ: [link]
-
CsonkaImo
addikt
válasz FollowTheORI #35192 üzenetére
Kommentekbe beleolvasva nem vagyok egyedül, de igazából nem fenyeget az RTX szóval nekem teljesen mindegy. Abban szerintem egyetértünk, hogy RTX ide vagy oda, maga a játék jól néz ki.
-
CsonkaImo
addikt
Metro Exodus RTX videónál csak nekem tűnik irrreálisan természetellenesnek a fényjáték? YouTube-on keressetek rá. Nekem jobban tetszik a játék, ha OFF az RTX.
-
CsonkaImo
addikt
válasz SECTORnooB #6835 üzenetére
Jelenleg irdatlan mennyiségű pénzt bele kell ölni, hogy meglegyen a 30-60fps. 2 év a minimum szerintem mire a halandók számára is elérhető lesz
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Lehet igazatok van, és tényleg gáz. Szerintem megnézték, hogy a felső kategóriás Radeonok mellett mennyi esetben van AMD CPU, és ez alapján döntöttek. A bemutató a GPU-ról szólt, hogy elég kis helyen használható 2 GPU-s VGA.
(#6702) Szaby59: A topichoz nincs köze inkább...
(#6705): Engem nem zavar a kritika, de a topic tényleg nem az Intel vs AMD procikról szól. Nyissatok egyet, vagy lehet AMD savazó topic is. Akkor abszolút nem szólhatnak bele az ellenérvelők.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz #Morcosmedve #6687 üzenetére
Miért lenne cink? Az erős nV kártyákat is intel hajtja.
-
CsonkaImo
addikt
válasz #Morcosmedve #6308 üzenetére
Ázsiai piac is az nV kezében van. Ez a legnagyobb érvágás az AMD-nek. EU-ban és az USA-ban még el van.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz FollowTheORI #5993 üzenetére
Azthiszem az aszinkron compute kezelése van hátrányban, legalábbis a Tahiti-nél (7xxx) biztos.
Szerk.: Itt a cikk. Compute parancslisták száma 2, míg a Hawaii és Tonga GPU-knál 64.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Köszi az infót! Nem nekem kell. Bátyám pilóta Szolnokon, és valamelyik előadáson látta, hogy Oculus Rift-el nyomják, azóta beindult a vezérhangya neki, mivel itthon nem sokat repülnek.
Földön 26-30fps, felszállás után 80 körül van, de ha rászórok mindent az ellenségre, nem ritka a 15fps-se. Bármilyen beállításon csinálja, mindegyik Catalyst-tal. Steam-es legfrisebb verzió.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
nV tulajok!
Valaki játszik a DCS World-el közületek? Elsősorban 780-től felfelé (Titan X nem) érdekelne hogy teljesítenek a Geforce-ok, mert a 290X elég gyengén szerepel.
Szerk.: Konkrétan egy 660Ti jobban teljesít ebben a szimulátorban, bár az engine DX9-es őskori valami. Nemsokára kap DX11 portot.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz Malibutomi #5354 üzenetére
Nekem bejön, a kompakt vízhűtéssel sincs problémám. Jöhet!
-
CsonkaImo
addikt
Igazad van, nincs aerodinamikához és termodinamikához kapcsolódó végzettségem (és azt sem tudom, hogy ezek kapcsolódnak e egy kártya hűtéséhez). Azt tudom, hogy a Gigabyte hűtése kevés egy R9 290X-re, míg más hasonló árban lévő gyártóé nem. Ettől függetlenül az R9 290X egy nem mindennapi hőtermelésű kártya, és ennek az ellenkezőjét sehol sem írtam. Most már tényleg befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Nem, nem jó ha minden szériához komoly hűtést kell tervezni, de azért ne egy 780Ti, hűtését rakjuk egy 290X-re. Pont az Asus aki nevesebb gyártó, és meg lehet nézni a különbséget a DCU és DCU II között. A Gigabyte pedig a papírvékony ventilátorokkal bizony tehet róla ha gyenge a hűtés, szóval a te megközelítésed sem éppen ésszerű. A Sapphire elfogadható hűtést csinált, pedig nem egy prémium gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Fentebb írtam, hogy sajnos egyes gyártók nem fektettek sok időt a hűtések megtervezésére. Giga és Asus főleg a gyengébb példányok közé tartoznak. Én a Tri-X-em 3db 1300-as ventivel 70 fok alatt tartom 1140Mhz-en. Alapjáraton még a zaj sem probléma (amúgy sem, de ez relatív). Tudom, hogy a másik oldalon jobb a helyzet, és ezt nem is vitattam.
-
CsonkaImo
addikt
válasz proci985 #5245 üzenetére
Igen a gyártók is felelősek a gyenge hűtésért, de te se matrix-ot vettél volna ha nem vizeznéd. Lehet korrekt cooleres példányt venni, nem csak a top kategóriában. Persze nV-nél itt sokkal jobb a helyzet ez is igaz, de közel sem olyan élhetetllen a 290/X mint ahogy be van állítva
-
CsonkaImo
addikt
válasz Malibutomi #5233 üzenetére
. Szerintem időben megjelenik majd a pascal, teljes támogatással. Ettől független van igazság abban amit írtál.
-
CsonkaImo
addikt
Régóta csődbe megy már az AMD. Ez kb. annyira unalmas mint a rossz driverek. 20% különbség van az árak között is. Meg az eltelt idő a két kártya megjelenése között is kb. ennyi. Illetve a 290X debütálásakor halomba álltak a készletek, abszolút semmi nyereség az egész szérián.
-
CsonkaImo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest