Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Abu85 #20856 üzenetére

    Ha ilyen jó a Liquid VR akkor miért nem minden VR tartalom csak azzal jön ki? Jó ez a kérdés ki van sarkítva, de úgy is kérdezhetem, hogy a játékok többsége miért nem Liquid VR-ral jön ki? Hány játék van amiben az AMD API-ját használják és mik ezek? Na erről kéne valami infó ami eldöntheti a vitát, azonban erről már nem elég a vélemény és a mellébeszélés, tények kellenének.

    Persze sok az Early access game. Jól tudom mit jelent ez, de akkor is van jópár cím már ami elérhető, olyanok is amik fejlesztés alatt állnak és beengedik az embereket a kulisszák mögé is (pl Pollen) szóval nem lehet azt sem mondani, hogy erről semmi infó nincs.

    Professzionális HW VR-ra: kit érdekel? Most elsősorban konzumer vizeken kellene eveznünk, érdekességen kívül nem igazán érdekel az sem, hogy melyik filmstúdió mit használ VR-hoz hw-ként. Engem az érdekel, hogy otthon mivel fogyaszthatom a tartalmat.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák