Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
lacus83
senior tag
Jelen állásnak kellene lennie az OC profilnak.
Egy GPU Z meg fogja mondani a különbséget a két pozíció között,olvasd ki jelen állásban,majd kapcsold át másik állásba annak kellene lennie a stock biosnak.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
hobizoli
nagyúr
hat azt nezd meg a YT-n, hogy tied zsugabol a 8GB-s verzioval mi a csizio ugyanezekkel a game-kel
mert ha kifut a videoRAM-bol, akkor az is tud okozni bekohogest, mert ha a rendszer RAM-t hasznalja swap-nak, azt meg nem tudja annyira gyorsan elerni, mint azt, ami ott van a zsugantöbb drón kell ;P
-
paprobert
őstag
Modern játékokban jó eséllyel ki tud futni a 4GB-ból a kártya, ezt valamennyire tudod kontrollálni a beállításokkal. Főleg a textúrákat kell visszavenned.
Modern játékokban, hiába Skylake, sokszor limites lesz a CPU is, mert nőtt a gépigény általánosan. Ezt már nehezebb kezelni.Összességében a géped egyensúlyban van, de egyben az elavulás határán is.
Ezen kívül lehet még egy oka, hogy miért akadozik néha. Melyik játéknál tapasztalod ezt?
Mert ha a valósidejű shader compilation miatt szaggat a játék, (unreal engine 4 és 5), azon semmi sem segít. A Digital Foundry az elmúlt fél évben másról sem beszél, mint hogy mennyire játszhatatlanok az UE4 és 5-tel készült címek, csúcshardveren is.[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
bobalazs
nagyúr
ets2 egy 6700K meleltt is beszakadt 40 fpsre, 1070 Ti társaságában, szóval lehet nem azzal kellene mérned, egy 6500 tuti hogy nem elég neki.Egyszerű a proci limit tesztje. Lejjebb veszed a grafikát, és ha közel azonos az fpsed mint magas beállítás mellett akkor proci limited van.
-
köpet
aktív tag
Hm. Két gépben van RX470/570 nálunk, 3. gen i5 társaságában mindkettő, játéktól és beállítástól függő, hogy mi hogy megy. Olyan játékkal még nem találkoztam, ami használhatatlan lett volna velük, igaz nem is az AAA címeket toljuk.
Beállítás kérdése szerintem, felbontás, részletesség, AA, valamit vissza kell venni szerintem.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Aprósólyom
addikt
Igazából nem írtad le, hogy miért gondolod kevésnek a procit. Mi a tapasztalat? Sokat laggol?
Biztos van játék amihez kevés ez az i5 az RX570 mellé, de nagyjából OK kell legyen.
Esetleg az alkalmi akadozást lehet csökkenteni oly módon, hogy frame limitert használsz. 55fps, 57fps, 60fps. Ha nincs in-game, akkor Radeon szoftverben is van. Pár próbát megér.Jevons paradox
-
HSM
félisten
-
koszos91
tag
Szia!
Nekem is hasonló a hőfok Idle-ben 36-40 között mozog (zero RPM), de a fogyasztás az 10 W max. (rx 570 itx)
De ahogy nézem ott megy a venti azért is olyan alacsony hőmérséklet szerintem.- Anya megyek cseresznyét szedni! - De hát tél van Pistike! - Tudom... sapka, sál!
-
-
Pferi
senior tag
Nincs egy régi tartalék hdd-d? Arra gyorsan feltelepítesz egy új Windowst, és azzal lehet hogy gond nélkül működne a gép.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
TIT
veterán
Nem hiszem.
Én 2005 óta itt vagyok,fél napig volt 750Ti a gépbe de rosszul éreztem magam tőle,úgyhogy jött a 260X,még ha többet is evett.
Eleve a kép is színteltebb lesz alapból.
Nem nagy gond levenni a feszt kb.1060-ra és máris kevesebbet eszik 25W-al kb.Lacpac: Nem ua.az 570 masszívabb vrm-el van.
470-et nem is kapni már max.bányászottat.Speed(R): De a táp adja a kakaót a pcie-nek is,akkor ugyanúgy terhelődik nem?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
A 150W + OC az akkor kb. a dísz kategória. Persze, jól mutat, hogy OC, csakhogy sok értelme nincs, amikor még a gyári BOOST-ot is korlátozhatja a 150W TDP korlát, nemhogy a magasabbat. A sima OC nélküli modelljük amúgy az ITX 570, a referencia 1244Mhz órajellel, a pulse a kicsi OC, a Nitro meg a durván OC, erős hűtéssel.
(#39644) zolee0307: "Fogyasztással nincs gond."
Értsd alacsonyabb fogyasztás = alacsonyabb hőfok.Megmértem, igen sokat számít: [link] .
1100MHz-en már a furmark se hatja meg különösebben [link] , pedig ez csak a gyári alapfesze ehhez az órajelhez, 0,87V.A SilverStone igen jó házakat csinál, és ez a 90 fokos dolog is eléggé jól el lett találva, ismerem ezeket a házakat. Ha ez nem hűti meg rendesen, akkor szvsz semmi. Esetleg a porszűrő lehet még koszos, az erősen tudja rontani a ventilátorok hatásfokát, vagy ha felül nem szabad a meleg levegőnek az útja távozni. Esetleg a vezetékek lehetnek még belül útban, de arra gondolom figyeltél.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
El nem vérezne, mert a teljesítménye elegendő még az RX590-hez is.
A kérdés az, hogy neked a "GPS-500A", vagy a "GPS-500A8", esetleg a "GPS-500C" típus van-e!?
Ugyanis az első egy megbízható, "Delta" belsős darab, az utolsó egy megbízható, "Super Flower" belsős darab, míg az "A8" egy finoman szólva is gyengén sikerült, CWT belsős modell.
Ha pedig neked az van, akkor én maximális jóindulattal mondom, hogy ha van rá lehetőséged, cseréld le egy megbízható példányra.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Mindenképpen ragaszkodsz az "MSI Armor" változathoz?
Azért kérdezem, mert a "Sapphire Pulse ITX Mini" jelenleg a legjobb ár/érték arányú vétel.
Milyen tápegységed van?"Aquila non captat muscas."
-
tesz-vesz123
senior tag
Én pont ugyanígy váltottam 1050ti-ről rx570 Armorra (4GB). Full gyári beállításon használom, nem igényel semmiféle állítgatást. Sok játékban közel dupla fps-t ad 1050ti után, ráadásul magasabb grafikán (ami mondjuk 1050ti-n medium 30-40 fps, az rx570-nel highon simán 60fps). A hűtője is nagyon durva az Armornak, 66 fok eddig a legmagasabb hőmérséklete. Mondjuk jó nagy is a hűtője, meg úgy az egész kártya sokkal nagyobb a 1050ti-nél. Nekem alig fért be a házba, át kellett dugdosnom sok mindent. Szóval jó választás, én ajánlom! :D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest