Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
hwswinfo
lelkes újonc
Értelek..de ugyanúgy a jofogásos ember árulhatja a hardveraprón is, úgy szokott lenni...max. az értékelések amit tudsz nézni hardveraprón igen, hogy pozitívak...de mivan, ha ő is épp vett valamit valahonnan, leteszteli a vga-t, és felrakja jofogásra, ő is csak annyit tud róla, hogy másfél évet bitcoinozott a kártya működik és eladja. Szóval én félek kicsit ettől az egésztől...hogy hajtva volt, mivel bitcoin..vagy mégse..?
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Köszi, úgy látszik ezzel megjvault, legalábbis az első benchmark idejére, de teszteljük még.
20.4.2: avg 205, min 53
19.11.3: avg 237, min 194Pkc83 Kerestem az Antilag-ot a régebbi driverben is, de nem találtam. Ezek szerint 2020-asban vezették be?
rasotamas Pontosan, most így csináltuk.
4 8 15 16 23 42
-
-
bot1978
senior tag
utoljára 5770-ből volt CFX-em AMD-ből. A rohadt forró 4870X2 után ami meg is halt az FC blokk alatt felüdülés volt, akkoriban tök jól skálázódott és jól is nézett ki két csak sima egyszerű GPU blokkal , de ma már az új dx... más világ van mint régen.
Csak szaglászom inkább egyelőre, nem nagyon akarok még rendelgetni semmit... hiszem is meg nem is, hogy van e még értelme két VGA-nak
-
Chaser
legenda
ha nálam nincs gond 2700-tel, akkor nálad sem lesz, nincs 2-3-4 hdd-m, sőt, egy sincs, egy szem nvme ssd jelenleg, de azok olyan rengeteget nem esznek
ha pedig alulfeszeled cpu-t és vga-t, akár még egy 590-et elvisz ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
a gskill produkciót hogy csináltad? okosan 37-re számoltam, bontott volt?
én 44-ért vettem év elején valamikor, de lecarom', 1,2v-on mennek 3000-et, kárpótol majd felmegy az áruk, akkor jóóó drágán eladom a fiókban levő 2x8-at amit szintén akkor vettem :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
rambó' sose elég ( : nálam is annyi van, úgy voltam vele ennyi idő után nem spórolok rajta, már év elején valamikor megvettem, most kicsit olcsóbb lenne de nem érdekel, majd lesz ez még drága is
az alaplapodat nekem adhatnád ( : az sajnos elfogyott mire gépet vettem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
senior tag
-
Gyuri27
félisten
-
tomic
addikt
Hatalmas egy darab a Nitrohoz képest. Szinte a kézben eltörpül mellette. Viszont rövidebb vagy 3 cm-el.
Beretvás Ha nem biggyezted volna a végére a szmájlit hihetőbb lenne. De mindegy is.
A probléma nem a tág fogalommal volt.
Részemről azzal, hogy senki nem tudott semmi infót. Így nem volt támpontom. Most már van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest