Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Ma ugyanezzel a problémával találkoztam az Aorus RX580-al. Itt hagytam a gépet bekapcsolva, bejött a képernyőkímélő, aztán mikor megmozgattam az egeret bejött a kép, de piros-szürke hangyás volt minden. Semmire nem reagált, reseteltem a gépet azóta semmi baja. Kicsit beszartam, hogy kuka lett a kártya pár nap alatt... Ezt mai napon kezdte el csinálni. Múlt hét csütörtök óta van meg a kártya, eddig semmi ilyen probléma nem volt vele, pedig legújabb Crimson van fent.
Update:
Most nézem a windows pont most rakott fel valami frissítést, lehet az kavar be.[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
HSM
félisten
Ugyan nem a topikból való kártyával, de a legfrisebb két AMD driver nem igazán szereti a külön tuning programokat.
[link]
Én visszaraktam a 16.11.5-ös drivert, azzal minden jó nálam a 290X-en. Megvárom a friss driverekkel, míg hozzáigazítják a tuning programokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest