Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz füles_ #21724 üzenetére
Köszi, elolvasom és megpróbálom beállítani. Sok kedvem amúgy sincsen ezzel most foglalkozni, csak azért gondolkodtatott el, mert kb. drágábban el tudnám adni, mint amennyiért vettem. Viszont most egy 570 csere csak felesleges fáradalom lenne, játszani úgysem szoktam sokat PC-n. GTX oldalon meg már amikor vettem akkor is direkt a 470-et választottam a 4GB RAM miatt, most se fogok egy 3GB-os 1060-at venni, az tuti. A 6 gigás meg 90K körül megy, annyit nem fizetek rá. 1050 TI meg visszalépés lenne csak.
Viszont mi a helyzet az RX 480-al? Használtan nézem akkor a 470-re kb. 15K-t kéne ráfizetnem, és azért teljesítményben jó kis kártya az, jó árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest