Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    Személyes vélemény és meglátás:
    Az elmúlt napokban munka miatt kissé szótlan voltam a topikban. Ma bepótoltam minden elmaradott infót, külföldi oldalak mellett ph tesztet is átböngésztem. Eléggé markáns véleményem van a ph tesztjéről(pontatlan, hibáktól hemzsegő, összecsapott valami). Mindenkinek azt javaslom, hogy egymás mellett nézze a külföldi teszteket és figyeljen, hogy melyikben milyen kártya van. Mellette meg lehet nézni a ph-t is.
    Én személy szerint RX470-nél nem ajánlom senkinek a ref. kártyát. A 6 tűs gyári csati hatalmas érvágás ennek a kártyának(driver később lehet korrigálja). 8tűvel szépen hasít, de helyenként kissé ingerküszöb a fogyasztása(már ha valakinek ez számít). Hűtések jól sikerültek, FHD-ra ez a kártya is elég, talán jövő év végéig is kitart. Bár már most is le kell mondani egyes helyeken a maximális grafikáról. DX12 és Vulcan a jövője az RX családnak ez tisztán látszik, ha ilyen játékokkal tolod, akkor ez kell neked.

    Várni kell a custom készletre, mint ahogy az RX480 custom-re is még mindig várunk(~100K nevetséges :((( ). Itthon az árak katasztrofálisak lesznek. Szerintem 78K körül indulnak majd a custom példányok.

Új hozzászólás Aktív témák