Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz távcsőves #17303 üzenetére
Ha már ennyire támadó kedvedben vagy: nézz utána az AMF SDK-nak! A legújabb, 1.4-es verzióban is rengeteg hiba van.
"A 3D szóra, ó istenem, sajnos a játékokra gondoltam"
Igen, 3D helyett simán terhelést kellett volna írjak, de sajnos nem tudtam, hogy egy nem játék alapú D3D11-es program esetén ezt nem szabad használni. Bocsánat! Így megfelel? Leírtam, hogy miért írtam azt, ignorálod, erről nem tehetek. A kioktatást nem én kezdtem, nem értem miért erőlteted ezt az irányt.A személyeskedés is megy, ilyet én is tudnék, ha akarnék, mint például:
"Ugye tudod, hogy egy VGA-t nem csak játékra lehet használni?"De inkább nem teszem. (Úgyhogy kérlek te is hanyagold ezt a stílust!)
Új energiagazdálkodás? Hogy jön ez ide? Nem azzal van a baj, hanem az AMF SDK-val. A széria megjelenése után bő fél évvel a multimédia SDK-k még mindig sok és súlyos hibákat hordoznak. Több szoftver mérnök katasztrofálisnak tartja, nem véletlen, nyugodtan nézd meg a github oldalt, ott találsz nagyon szép hosszú hibalistákat. Érdemes olvasni a jegyeknél a kommenteket, néhány fejlesztő olyan hardver limitációkat találnak a mai napig, amiket az AMD se észlelt, a mai napig hegesztik az AMF csomagot.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest