Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Most mentem egyet mindenféle modpack nélkül. Legutolsó non whql driver fent, 120fps semmi lag. Csak a játéktól kell hánynom, ma már rá nem veszem magam még egyszer. Nem tudom mi lehet a gond a WoT-al. Más is írta szarul futt neki RX4XX-n, de fogalmam sincs mi ez. Én próbáltam már mindenféle driverel, és semmi. Mindig megvan a 120fps és vajsima. Csak azért van a gépemen már jó éve, mert tapasztalataim szerint a legjobb vga teszter. Bármi miatt kicsit is instabbil a vga, azonnal kidobb/lefagy/wattman alapbeállítás betöltve. Tényleg, a leggyorsabb vga teszter programom 2011 óta.
Nem értem az ALT/TAB dolgot, le tudom tenni tálcára és szépen vissza is tudok menni. Mi az isten lehet ez... Azért amit irtál módokat kiprobálom úgy is. Csak elöbb iszok egy kávét, mert elsírom magam annyira kész lettem tőle.
Ki fogom próbálni 2mag/4szál is, nagyon szeretnék rájönni mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest