Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #15066 üzenetére
Hmmm több autót mint amennyi nőről álmodtam? Biztos vagy te ebben?
Hátaszongya'...
Azonos körülmények között is azért van különbség. Például: minden tiszteletem a tüzes olasz papipake, Alfa FTW, de a régebbi alfák és fiatok azért tudtak meglepő dolgokat csinálni, igazam van?
lakk tipikus olasz betegség talán
Például: szembeszomszed literally 10 méterrel parkolója arrébb a csillaggarázsban a megnemmondommilyen szedan fiatjat, egyidős a talicskaval, de a fiaton már nincs lakk seholNem a talicskara akarok rá menni, állhatna előttünk kia is, de mi rönyósok vagyunk
Verdat venni használtat az én vallásom szerint: hazait vagy olaszt (meleg eghajlatit), talán nem túl téves. Én rönyóm városbeli első tulajtol jott hozzám például. Apame meg olaszból jött. Mindkettő teljesen patika alul
Mondjuk az enyém kívül olyan mint amin kést élveztek, brutal szintén karcos
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Alkoholista nevelde
- Vezetékes FEJhallgatók
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest