Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz
gaben88 #1010 üzenetére
Neked legalább "csak" ennyi volt, ezzel tudtál mit kezdeni mert látta a rendszer.
Én annyira nem értek hozzá, de amíg MSI lapom volt láttam végig a folyamatot(5600Xxel még). Most ASRockkal már csak a töltést látom mielőtt belép az asztalra, lehet a fast boot enabled miatt. Az újraindítás nagyon gyors 7700-zal, vagy a lap miatt de max 10 sec lehet.
Nekem végül nem kellett bios flash a 7900XT után az integrálthoz mert vad 2 perces del nyomkodásra bejött a bios és átbírtam állítani internal graphicsra.
Hát én is! Nem kívánom senkinek amikor magának rakja össze a friss alkatrészekből és a nagy feketeség fogadja.
Nagyon remélem a boltnál is hibás lesz és megtudom beszélni, hogy a pénzem adják vissza mert azóta 11-12 ezerrel olcsóbb lett. Először csak a saját szervízükben vizsgálják be, egyébként teljesen normálisak(firstshop v. firstcomputer mind1). De adnék neki még1 esélyt egyébként. Egyszer lett volna AMD kártyám, főleg, hogy most a proci is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest