-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Szintén! Több alkalommal is próbáltam. Még 480 al is annó, de a freesync nem győzőtt meg, hogy kell nekem.
Bármikor amikor be van kapcsolva akkor a többször említett anomáliákat látom én is.
Nélküle is tök jól megvoltam. Ezután sem kell nekem semmilyen sync
A képtörés problémáját viszont sose láttam még eddig sem. Vagy ha láttam is valaha akkor sosem zavart annyira mint a bekapcsolt freesync!5700 xt nitro. PUBG ben néha nekem is beesik rettenetesre. Mintha adott pályarészt nem tudna elsőre betölteni aztán meg minden megy ugyan ott rendesen tovább.
Nem játszom már gyakran vele így nem okoz különösebb fejfájást.
Minden máshol még mindig elégedett 5700 xt tulajdonos vagyok.[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
- Eladó gigabyte ATI Radeon 9550 AGP 8x videokártya 256mb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest