- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tomcat #78589 üzenetére
Értékes tapasztalatok és jó meglátások.
A kihajcsa/nem hajcsa örök téma és sokváltozós egyenlet, amit minden időben és esetben a felhasználó igénye generál.Overkillnek hatott az R9 380 (kb. GTX 960) is a C2D E8500 mellett, amin sokat dobott a hardcore OC (3,16@4,41GHZ), de még így is hagyott a kariban.
Ugyanakkor mégsem volt hasztalan, több terem volt állogatni mint egy gyengébb (pl. RX 550) mellett.
Napiban az FX8320e (3,2@4,4 GHZ) mellett nekem az R9 380 volt végig, akkoriban elég volt nekem az R9 380, a CPU lett kevés erőben.RX 460/480/550-et hajtok, W11 alatt is rendben vannak, igaz a 24.9.1-es az utolsó hivatalos driver hozzá jelenleg.
Ennek megvan az az előnye, hogy nem rontanak el rajta semmit már (a win se), de ez csak akkor okés ha az ember nem játszana frisebb címekkel amik esetleg igényelnék az újabb drivert.#78591Tomcat:
Olyannyira van atmoszférája, hogy tavaly nyáron bezsákoltam egy Asus M5A99X Evo R 2.0-át, FX8370-el, a fenti Arctic hűtővel és 4*8 GB 1866 Kingston hyper x ramokkal cakk-pakk 40e-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.