Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- OpenMediaVault
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Docker konténerizálás
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Legyen egy kis ON is. 1 napos tapasztalatom az FX-el, a kovetkezo :
Win-ben, bongeszo, zenehallgatas stb abszolut semmi kulombseget nem erzek a 2600K-val szemben.
Munka: Itt mutatja ki a fogait a piledriver, szimulaltam egy programot 2600K 4.8 ghz + 16 gb ddr3 = 1h30min17sec, a 8350@4.7 ghz + 16 gb ddr3 elvegezte 1h19min08sec. 100 mhz-el kisebb a frekije mint az i7-nek.
Jatek: Kozhiedelemmel ellentetben, rendesen kihajcsa a 7870CF-et 1200/1300 mhz-en. Crysis2 / BF3 majdnem semmi kulonbseg, mondjuk 2-3 FSP. Visszont a benchmarkok, szintetikus tesztek 5-15 %-kal kevesebbet adnak mint amit az i7-re adott. De ez engem egyaltalan nem erdekel.
Fogasztas: 5 ghz-es i7 vs 5 ghz-es 8350 idle modban kb 15-18 W, full-ban maximum 80 W ami elfogadhato.
Melegedes: 4.5 ghz felett, azert melegecske, mar kezdem hallani a hutot.
Fesz: stabilan meg nem volt idom csak a 4.5 ghz ami 1.36 V, 4.7 ghz pedig 1.415 V. Az 5 ghz-hez elkeri a 1.48 V-ot, szerintem menne alabb is csak nem volt idom foglalkozni vele.Alaplap: ez az egyik legaljasabb, legrohadtabb alaplap amim volt. A legnagyobb hulyeseget csinaltam vetelevel. Elba@tam 5 orat amig el tudtam inditani a ramok vagy a VGA miatt. Most egyenlore stabilnak nez ki, d enem ajanlom senkinek megvetelre. Ugy latszik a processzorokhoz van szerencsem, az alaplapokhoz pedig nem. Ahany ipari hulladek van az mind nalam landol. Ezek utan csak kozep szintu lapokert fogok penzt adni.
Vegezetul, nagyon megvagyok elegedve a processzoral. Az en esetemben elorelepes a 2600K-val szemben. Ha masfeloranal raver 10 percet akkor 5 ghz-en lehet 12-13 percet, ami kb 8 perc / ora. Tiz ora helyett csak 8ora 40 perc, ami azert szamit, es igy a fogyasztas is szinte egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest