-
IT café
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Szerk.: látom közben megoldódott, offoltam.
Szerintem alapvetően a csomagolástól függ és persze a súlytól. Csomagcímkével felmatricázott WC csészét, a nagygépeket persze hogy nem szállítanak de air fryer meg egyéb konyhai kisgépek teljesen oké.
Ninja Foodi MAX -ot vettem november 10-én, ez direkt úgy van csomagolva, hogy rendes, bolti pultokra kirakható doboz bele van rakva egy pontosan rá méretezett kartondobozba, (OFF)10k+ darabot adott el belőle amazon, megnéztem volna mekkora halom volt ez a raktárban
(/OFF)
Gond nélkül jött, annyi, hogy a termékoldali 8 kg körüli súly helyett ~13kg volt így a csomag így borsosabb volt a csomagdíj.
Azt is megjegyezném, hogy bár lehet, hogy ez az általános szabályuk mert nem mindenhova szállít a GLS, de ahova igen és közvetlenül mint pl Mo.-is, náluk nincs súlykorlátozás,csak méret (szélesség,hosszúság és magasság összeadva)
-
somnia
senior tag
Nincs egy hónapja, hogy vettem.
Igaz nem mailboxde-vel, hanem simán Amazontól.
Az miért jó, hogy nem közvetlenül az Amazontól veszed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest