- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Java programozás
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenMediaVault
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
racskobalazs #64996 üzenetére
Szia! Alapvetően jó kis kép, amin esetleg lehetne javítani a képarány. Amúgy szeretem az 1:1-et, akár maradhat is, esetleg a szokásos 2:3 fekvőt megnézném.
Továbbá nem tudom mennyire tudatos, de ha egy szép tavaszi napsütéses a téma, akkor túl visszahúztad a csúcsfényeket. Értem én hogy hisztogram meg kiégés, meg egy pixelt sem akarsz telítésbe vinni, de egy kép jóságát nem az adja, hogy merev technikai szemmel egy pixel sincs kiégve. Szal hagynék több csúcsfényt, akár úgy is hogy minimálisan telítésbe megy nyilván a virágszirom, még annyira, hogy azért a finomszerkezetét ne veszítse el. Sztem élőbb lesz tőle. Amúgy grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth hangszórók
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest