- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az aliról egy játszóházat a gyerekeimnek.
Nagyon jó áron volt és a posta is 2000 Ft.
Viszont az eladó 1 pozitív értékeléssel rendelkezik.
A vásárlás után 6 órával már fel is adta.
Attól félek, hogy mi lesz a dobozban...
A futár jelenlétében nyissam ki? Ha más van benne, akkor mi a következő lépés?
Azért mertem megrendelni, mert sok vip tag is vásárolt tőle.
Nekem kb 20 rendelésem olt az aliról, de nem volt gond eddig.
Köszönöm ha válaszoltok.Szép napot mindenkinek!
-
tbogi
csendes tag
Köszönöm!
Ez remek ötlet, így fogom csinálni.
A játék kategóriában sok az új, remélem nem ismétlődik meg a pár évvel ezelőtti csalássorozat.
Volt egy vitám már, ami rendeződött és 1 visszatérítésem, mert az eladó túl alacsony áron rakta fel és kérte a rendelés visszavonását.
Annyi még, ha szállításnál EMS volt megadva és CH postával küldte. Ez lehet gond? -
tbogi
csendes tag
Kicsit visszaolvastalak benneteket.
Ez a cipő-ügy kicsit gondolkodóba ejtett...
Már nem csak az a gond, hogy 1 értékelésestől vásároltam, hanem:
A megvásárolt játszóház hatalmas műanyag darabokból áll, tehát nagy dobozban lesz. Így biztos felbontják.
Nálunk ezek a házikók 100-150 Ft között mozognak én potom 26 dollár+postaktg.-ért vettem. A vámos jogosan gondolhatja, hogy nagy értékű.
Márkát nem hirdetett az eladó és nem is láttam a játékon, de lehet hamisítvány is ?
Elvileg 5 napja úton van, de még mindig nem található. a szám alapján.
Írtam az eladónak semmi válasz....
Azt hiszem, ha megérkezik, és átjut minden ponton és még az is lesz benne, amit rendeltem, akkor halmozottan szerencsésnek érezhetem magam -
tbogi
csendes tag
Új eladóval nyitottam vitát, mert 21 nap alatt vállalta a szállítást, de a csomagszámra 8 nap után sem található cikk.
Ezt kaptam
Did you receive your order No
Do you want to return goods No
Dispute Reason: No tracking information
Dispute Order Total: US $ 34.97(US $ 26.01Product Price andUS $ 8.96Shipping Fee)
Refund Request: US $ 8.96
Dispute Opened: Mar. 27 2014
Returning Goods: No
Requests Detail: Hello, your goods have already been sent, may be because of the post company, will affect delivery time, please wait patiently.To show my apologies, decided to put the shipping costs back to you!In this sorry!
Dispute HistoryNem igazán értem a válaszát. Aki tapasztaltabb és jobb angol tudással rendelkezik segitene, hogy pontossan mit ajánl az eladó és mit lépjek.
Köszönöm.
-
tbogi
csendes tag
Köszönöm Nektek.
Magam is ilyesmit értelmeztem, de nem tudom mit tegyek.
The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 14 calendar days 1 hour 50 minute 18 second .
If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.
Learn more about our dispute policiesEzt írja, gondolom 14 napom van dönteni. Ha nem fogadom el, akkor mi történik az idő lejárta után.
A gyerekeimnek lenne Húsvétra egy játszóház, bár hozzáteszem, nagyon olcsó az itthoni árakhoz képest
-
tbogi
csendes tag
válasz dynamicrossh #410 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem, h melyik eladótól vásároltál?
10 napja vettem egy terméket, EMS volt megadva, China Post hozza mégis. Az eladó pár órával a vásárlás után feladta, de az azonosítóhoz még mindig nem található cikk, már 10 napja. -
tbogi
csendes tag
válasz dynamicrossh #418 üzenetére
Nem egy az eladó.
Magam is így voltam, mint Te, hogy esélyes az átverés, de ha mégis megérkezik a rendelt termék, akkor nagyon jól járok. Illetve elég sok VIP tag is vásárolt tőle, így gondoltam én is belevágok.
Vitát már megnyitottam, nem fogadta el. Állítja, hogy feladta, de nem mellékelte a nyomtatványt...
Felajánlotta, hogy a szállítási ktg.-et visszautalja. Most ketyeg az óra, az ajánlatot nem fogadom el.
Valaki tudna segíteni, hogy ebben az esetben escalate dispute lehetőséget választani? -
tbogi
csendes tag
válasz szili.tamas1 #421 üzenetére
Köszönöm a választ.
A vitát tegnap módosítottam a teljes összegre.
Az eladó már nem árul az Alin...
Várjak, vagy a vita escadalas lehetőséget válasszam?
Szeretném minél hamarabb lezárni, mert a gyerekeimnek lett volna Húsvétra, így mást kell vennem. -
tbogi
csendes tag
válasz szili.tamas1 #427 üzenetére
Köszönöm.
Kiválasztottam ezt a lehetőséget, remélem visszakapom a pénzem... -
tbogi
csendes tag
Sziasztok,
megrendelésnél azt írja, hogy befagyasztva, mert az eladó megbízhatatlan.
Mikor számíthatok visszatérítésre, mert nem számol vissza... -
tbogi
csendes tag
Kedves Tagok!
Megérkezett a levél, hogy 7 napon belül visszakapom a pénzem.
Kéri, h az adott linken jelentkezzek be és ezt adja:
Submit Complaint and Report
ComplaintProducts not received
Intellectual Property Rights (IPR) Infringement
Payment not received
Picture stealing
Products not as described
Violation of AliExpress Trade Rules
Other trade disputesNext
ReportReport phishing attempt
Publishing False Information
Influencing buyer toward off-line trading on AliExpress
Ezt ki kell töltenem és utána utalnak? Valaki SOS segítsen, ha tud. -
tbogi
csendes tag
Vki tudna segíteni, hogy a fentebb bemásolt lebélel mit kell tennem? Köszönöm
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma, de nincs időm keresgélni.
Egy 103 dolláros telefon esetében milyen procedúrákra és költségekre számoljak, amíg ideér. Amíg ezt nem tudom, addig nem merem megrendelni.
Róla lenne szó
http://www.aliexpress.com/item/Original-Newman-N2-Unlocked-Smartphone-Quad-Core-4-7-Inch-HD-IPS-Screen-Android-4-1/1763327409.html
-
tbogi
csendes tag
válasz szili.tamas1 #551 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, akkor még átgondolom, lehet így meg sem éri. Bár nem is értek a telefonokhoz, csak a kiválasztottnak jó a kamerája...
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Svéd postával küldött csomagot mennyi idő után található meg a rendszerükbe? 5 napja feladtak egy telefont, de még nincs követési infó róla.
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
14 napja Svéd postával feladott 110 USD értékű cikk egy helyben áll a kezdetektől. Ez normális? Aliról rendeltem.
Köszönöm, ha vki megírja a tapasztalatát.
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Ma megkaptam a levelet, hogy a csomagom vámkezelés alatt áll. Mivel ez az első telefonom, amit Aliról rendeltem, így nem vagyok jártas a teendőkben 9 napom van még a védelmi idő lejártáig, így jó lenne nem elszúrnom a papírokat
Valaki részletesen megírná priviben, hogy mit küldjek nekik? Kártyával fizettemKöszönöm szépen!
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok,
reklamációm lenne Alin. Telefonról van szó, így a fotón nem jól látható a kijelző hibája. Eladó videót kért. Ez meg is van, de csak képet enged tölteni.
Mit tegyek?
Köszönöm.
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Elég tanácstalan vagyok, ezért a segítségeteket kérném.
Rendeltem egy lenovo telefont. Sajnos úgy kaptam meg, hogy a kijelzőjén egy kb 3 mm-es sérülés van, körülötte a terület kör alakban levegős.
A telefon működik, de szerintem így már nem éri meg az árát.
Itthon nem tudják javítani.
Az eladó kb. 10. levél után ismerte be a hibát, addig nem látta....
Azt ajánlja, hogy küldjem vissza és megkapom a pénzem.
Szerintetek nincs más megoldás?
Köszönöm.
-
tbogi
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #1474 üzenetére
Szia,
benne vagyok a védelmi időben.
A posta információs oldalán azt mondták, hogyha cserélik a telefont, akkor ismét vám....
Eladó azt írja, visszaküldöm, akkor új készüléket küld, mert drága a szerviz.
Ha visszaküldöm akkor a szállítási ktg és 2 vám már lassan egy új készülék ára.
Arra, hogy megtartom a terméket és az árának a 60 %-át szeretném visszakapni, mert az értéke csökkent, arra nem válaszol......
-
tbogi
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/Original-Cheap-Phone-Lenovo-A390T-Dual-Core-MT6577-4-0inch-Android-4-0-4GB-Camera-Wifi/1250052940.html
Ő lenne a telefon.
A postán azt mondták, hogy csak akkor nem számolnak vámot, ha szervizelik, mivel kiküldés előtt a sorozatszámát le kell fényképezni. Visszajövetelkor felbontják, megnézik a számot, ha más akkor vám.
Ő pedig a hiba: https://www.youtube.com/watch?v=BflW9W31ryU&feature=youtu.be
-
tbogi
csendes tag
Ezzel próbálkozok. De sajnos ragaszkodik a visszaküldéshez. Mivel ez egy viszonylag olcsó termék remélem belátja, hogy a küldözgetésnek nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest