-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Üdv srácok.
Guaranteed genuin-el kapcsoltaban van valakinek tapasztalata.
Sokan írtátok, hogy cipőt rendeltetek, de vélemény nem sok volt róla, hogy eredeti e.Persze értem én, hogy tuti nem az, mert aliexpress stb. de azért 15,000 HUF nagyon sok egy hamisítványért.
Viszont, ha nem eredeti, akkor a lóvé háromszorosát adják vissza. Na ez a funkció üzemel?
Vagy milyen opciók vannak:
1. kijön, baromira jó minőségű hamisitvány, elfogadom, de 2 hónap múlva szétesik
2. látszik rajta, hogy kajli, de az alinál nem adnak a véleményemre, elhiszik az eladónak, hogy eredeti3. Eredeti, mindenki boldog
4. Hamis, de visszaadják a pénz háromszorosát.Az utolsó kettő kicsit meseszerűnek tűnik.
-
DougButabi
tag
válasz dzsidzsas #1311 üzenetére
Jelenlegi is NIKE van a lábamon, 18 körül vehettem, nem emlékszem, de egy ilyet nem kapok itthon ennyiért:
http://www.aliexpress.com/item/men-s-NIKE-Air-Max-2013-Running-Shoes-100-Original-Quality-SIZE-40-46-Free-Shipping/1879907772.html
Kövezzetek meg, de gyerekkoromban akinek ilyen volt a lábán (Air max) na az volt az isten, tán egyszer nekem is volt boltóltam valahonnan, és szerettem.
Na mióta benőtt a fejem lágya, nem adok ki 40 körül cipőre, de a lelkem mélyén vágyok rá.
Szóval itt van a cucc, elvileg aliban megbízunk, alinak van ez a "Garantáltan eredeti" funkciója, vagy minek nevezzem, szóval gondolom van benne buktató, csak nem tudom mi az... -
DougButabi
tag
válasz Papesz1990 #1319 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ha jóhiszeműen eredetit vásárolok, akkor megbüntethetnek. Max. elkobozzák a hamis árut. Akkor meg refundolok nem? Mivel eredetinek hirdette meg. Az, hogy hülye legyek, állampolgári jogom.
De elsősorban nem is arra vonatkozott a felvetésem, hogy eredeti e, hanem, hogy működik ez a "Guaranteed Genuine money back"
-
DougButabi
tag
Üdv mindenki!
Tegnap érdeklődtem itt "Guaranteed genuine" után sportcipő vonatkozásában. Kicsit utánanéztem, és nem állítom tényként, de szerintem:
Minden cipő egyértelműen hamis. És azért mernek rá eredetiség garanciát vállalni, mert nem lehet megkülönböztetni az eredetitől. Sok hasonlító videót megnéztem, természetesen vannak különbségek, de csak olyanok, hogy nézd ez egy picit más, semmi egyéb, mondhatni tökéletes hamisítványok.
Amibe nem vagyok biztos, de feltételezem, hogy míg egy eredetinél foglalkoznak a minőséggel, a kajlinál a törődés megáll a vásárláskori állapot létrehozásánál. Azaz valószínűbb, hogy pár hónap után már több évesnek fog kinézni.
Most már csak azon aggódok, hogyha mondjuk nem ilyen drága, de eredeti cipőt szeretnék, nehogy át.....anak egy hazai sportboltban. De ez legyen a jövő problémája....
-
DougButabi
tag
Sziasztok,
Rendeltem egy teclast tabletet, amiről teljesen Fake képek voltak alin.
Ráírtam az eladóra kérve 30 USD refundot már csak azért is mert átvertek. Végül megegyeztünk 10 USD-ban, de azt kéri nyissak disputot és jelöljem be, hogy: " I no longer need the item"Kicsit úgy érzem, mintha át akarna verni. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest