Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sajnos csak ennyi volt...
Este 8 előtt pár perccel vettem, majd este 10 óra körül töröltem is...ennek ellenére csomagolták és fel is adták sajnos...
Tudom én voltam a hülye, de bíztam benne, hogy ha törlöm a feladás előtt, akkor nem fogják feladni. Ja és még az eladónak is írtam, hogy törölni szeretném, erre azt írta vissza reggel, hogy csak én tudom törölni...ez meg is történt még a beszélgetés előtt, ennek ellenére mégsem törölték, sőt fel is adták..Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
dvtkfan
senior tag
Sajna nincs, csak az 5 napos szállítási idő...
Ha nem veszem át, akkor visszaküldik a csomagot és úgy visszakaphatom az árát? Az idő mind1, hogy mikor, csak jó lenne visszakapni, illetve hogy ne kelljen küldözgetni vissza önköltségen...😕
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
dvtkfan
senior tag
Hiába töröltem, reggel már kapott nyomon követési számot és már szállítás alatt van a lengyel raktárból...akkor ezt sajnos buktam és ki fogják szállítani...
Már törlési lehetőség sincs, így max visszaküldeni fogom tudni...csak valószínűleg nem a lengyel raktárba kell majd, hanem a "kínaiba", ami kész vagyon...jó tanulópénz lesz...Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Este rendeltem egy 40ezer ft körüli terméket, de szólt a párom, hogy mégsem az kellene, hanem egy másik...így a vásárlás után kb. max 1,5-2 órával később töröltem a megrendelést a "Cancel order" menüponton belül.
Van még ilyenkor valami teendőm? Ilyenre még nem volt szükségem, eddig sose kellett így törölni és ezért bízom benne, hogy nem küldik ki...40ezer, azért nem kevés összeg, nem szeretném elbukni.
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ez a csomagom már elveszettnek tekinthető?
PNLUC129004220013535000000
-
dvtkfan
senior tag
Na én pont ezt teszteltem az elmúlt hetekben (kínai újév előtt persze ).
Nálam elég volt 1 dolgot rendelni, ami 15 napos szállítási idővel volt, a többi terméket pedig a legolcsóbb szállítási móddal ( Cainiao ) rendeltem, ami sokszor ingyenes volt az "ali saver shipping"-hez képest, ami volt, hogy majdnem 1000ft is lett volna.
Ha egyszerre adtam le a rendelést, vagy nagyon max 1-2 óra eltéréssel, akkor mindent mindig összecsomagoltak és max 10-14 nap alatt itt voltak. Amikor már több óra eltérés volt a rendelések között, ott már nem egyszerre jöttek. Illetve volt olyan termékem, amire alapból speciális szállítási mód vonatkozik, így értelemszerűen, azt sem csomagolták össze.
Szóval mérlegelni kell, de ha egyszerre rendeled meg, akkor nem biztos, hogy érdemes kifizetni feleslegesen pluszban a "biztonságos" szállítás díját![ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
Na új rekordot futott egy több cuccból, összesen 8 termékből összecsomagolt rendelésem.
6.án este rendeltem és ma délelőtt vettem át!Remélem marad így ezek után is!
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem 4 kisebb dolgot egyszerre, amiből 2-nél volt írvva a 15 napos szállítási idő, de 2 terméknél nem volt, sőt ennél a 2 terméknél csak a postai díjas cainiao szállítási lehetőség volt, de mivel szükségem volt a termékre, így megrendeltem azt is.
Na a két 15 napos már át is váltott Express One-os számra, de a másik kettő nem...
S00000279487500
S00000279596575Ez a kettő akkor már így fixen postai díjas lesz?
Ezek váltottak át:
UL334384886BE
ECSCCA0003971724Erre:
158271900081186763603535
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Ha ez a szállítás van, akkor jól értelmezem, hogy ez azt jelenti, hogy ha rendelek még egyéb más dolgot és eléri a rendelésem a megadott összeget, akkor lehetséges a 15 napos szállítási idő?
Rendeltem 4 különböző apróságot, amiből 2-nél csak a magyar postai díjas Cainiao Super Economy Global szállítás volt, de azok mellett ott volt a 15 napos szállítás. A rendelt termékek ára meghaladta az 5k-t, így elértem a kívánt összeget!
Csak azért kérdezem, mert így akkor van esély, hogy megússzam a magyar posta plusz felesleges díját? Amúgy 3 különböző eladótól vásároltam...Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok