Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz fery02 #48055 üzenetére
Az jó lesz, mert hiába igényli meg a szállítást nem biztos hogy azonnal elviszik tőle vagy leadja a szállítónak, kell pár nap és esetleg kitalálja hogy csak egybe csomagolja.
Néhány alkalommal vásároltam sd-s kártyával, hát mit mondjak a minőségükről, szó szerint volt noname, még a tárolókapacitás sem volt rányomva és gyengék is voltak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz fery02 #48053 üzenetére
A vámolási forint érték július 1-ig 13329,6 Ft marad, de nekem ennyit ír most HUF 13,784.21 viszont US $43.60 a $-os áfamentes határ pedig 44,8 $
Mondjuk úgy hogy nem valószínű hogy megtáltosodna a forint és ez alá erősödne.
Nem muszáj várnod, mert más címre is kérheted a másikat és ha tényleg használni akarod ne vegyél sd kártyát, azt inkább magyar webshopból garanciával. Itt adnak hozzá egy noname valamit.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz fery02 #29844 üzenetére
A Feedback menüben az adott vásárlásnál, mégis hol szeretnéd látni?
My Orders, Manage Feedback, Published Feedback fül és ott a Feedback oszlop Feedback I received: részMessage Center és ott a bejövő üzenet ha rákattintasz látod a vásárlást a Message History részen az Order number: utáni szám egy link a vásárláshoz.
Az üzenetek általában vásárláshoz kötődnek.Mire nem kaptál választ?
Egy Send feliratú gomb az általában valaminek (üzenet, e-mail, űrlap) elküldési lehetősége.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz fery02 #29698 üzenetére
Az a zárás után küldi az sajnos átverés, a te eseted is bizonyíték rá. Ha tényleg komolyan gondolná akkor már valamilyen módon eljuttatta volna neked a pénzt, általában rákérdeznek arra hogy van-e PayPal-od és oda küldi, mert az AliExpress ki karja hagyni.
Ha Cancel volt a dispute, akkor persze megy a lejárat után, de egyértelmű hogy be akar csapni. Én is adtam most egynek + 1 hét haladékot, de ha péntekig nem jön meg (nem valószínű) akkor akár testszik neki akár nem kérem vissza a pénzem, az utóbbi időben 21-30 napon belül megérkezett amit megvettem, a 70 nap már nekem is sok. -
Topikgazda
válasz fery02 #29690 üzenetére
Rosszul tudod: Közben megtudtam, hogy ez a Dispute dolog az eladók "imizsét" sérti
Ez a rendszer van a problémák rendezésére biztosítva.
Ha az eladó nem hajlandó a problémádat orvosolni és eljut odáig hogy az AliExpressnek kell dönteni, akkor lehet negatív hatása az eladóra.
Megjegyzem: van lehetőségük az adott döntés felülbíráltatására is.Ha szállítás közben megsérül, vagy gyári hibás az miért az eladónak lenne felróva, annyira az AliExpress-nél sem hülyék?
Gond van, jelzed a dispute felületen, az eladó megkapja (néha el kell olvasni az üzletmenet e-mailjeit, üzenteit), reagál rá valamit, ha neked is megfelel akkor félbeszakítod, törlöd a dispute-t ez akkor egy nem létező dolog, semmi hátránya nincs belőle az eladónak.
De!
Nem érkezik meg és a rendszer lezárja a vásárlást van 15 napod dispute indításra, nem teszed mert kapsz egy olyan ígéretet egy üzenetváltás során hogy elküldi újból. Vagy meg teszi vagy nem, vagy elveszti a posta vagy nem, de te a 16. naptól már semmiféle kárpótlást nem fogsz kapni.
Pénzt visszaküldeni, úgy hogy az eladónak ne számolják fel az eladás után a jutalékot csak dispute keretében lehet. Ha ő azt jelzi az AliExpressnek hogy a probléma megoldás módja a pénz visszaküldése akkor a pénzed visszakapod és ha olyan oka van ami nem az eladó hibája akkor ő sem fog fekete pontot kapni.
De ha kamu az amit leírt a hirdetésben akkor nagyon nem érdekel bennünket a az eladók "imizse"
Szóval ha nem akarsz "tudatlan" lenni, akkor nyugodtan használod a dispute rendszert és nem kérsz elnézést ha téged valami kár ér és azt szeretnéd lerendezni.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz fery02 #18193 üzenetére
Most volt és közben rájöttem 16-kor miért nem volt. Azért nem jött akkor fel mert Március 23 és 26 között volt csak 4 plusz időpontban, szóval a mai nap a 10, 16, 22, 04:00 órás időpontok már kiestek sajnos.
Itt a kép a 19 órairól:
[Catch the Coupon 1]
[Catch the Coupon 2]Most már csak 07:00, 13:00, 19:00, 01:00 órakor van játék, már csak napi 4-szer. Ez fontos lehet azoknak akik esetleg még el szeretnének csípni pár 5$-is kupont.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
-
Exelsior24
aktív tag
válasz fery02 #18135 üzenetére
A fás játékban ugye napi 2-szer tudsz ingyen locsolni, ami ad valamennyi XP-t és ugye az XP növeli a fádat, coin-ért tudsz még napi 5-ször locsolni pluszban. Plusz valami kártevő rovarok megtámadhatják a fádat, ezek kiirtása szintén coin-ba kerül. Az a gond nem tudni, hogy mennyi XP kell ahhoz hogy teljesen kifejlődjön a fa.
A kifejlett fán amúgy kuponok és coinok lennének. Sajna én is csak ennyit tudok.Azt a rázogatós játékot én is kipróbáltam 2-szer de annyira gyorsan váltogatja a képrészleteket, hogy lehetetlen pontosan kirakni a jót, szóval azt én is coin pazarlásnak tartom.
Amivel biztosan lehet naponta coin-t szerezni:
1. Mobil appban napi belépésnél rányomni a nagy arany coin-ra, minél többször jelentkezel be egymás után annál többet ad naponta.2. Naponta 5 terméket betenni a kosaradba, ezért 5-ször 5 coin jár naponta. Persze utána nyugodtan lehet törölni a kiválasztott termékeket a kosárból.
3. Az a "Bubble Challenge" nyíl lövöldözős játék, amit ugye naponta lehet nyomni pár kört ingyen belőle pár shop-ban. Annál csak vigyázni kell, mert ha lejár az ingyen próbálkozás akkor már 10 coin-ba kerül 1 játék, ráadásul ez a játék is direkt úgy van megcsinálva, hogy az értékes dolgokat úgy teszi be, hogy 2 lövéssel lehetetlen hozzájuk férni, legalábbis én így vettem észre.
4.Végül ott van még a napi feladat, amiért egy 2$-os select cupon jár, de ha mind a 7 napon teljesíti valaki, akkor a végén elvileg kinyitható az ajándék doboz és abban remélhetőleg lesz valami jó kis kupon meg némi coin is.
Valaki írta, hogy a lövöldözős játék az első napon bugos volt és akkor több száz coint összelőtt, hát én csak ilyen 3 - 5 - 8 - 10 coint lőttem eddig benne maximum.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz fery02 #18130 üzenetére
Valami coin gyűjtési trükk nekem is jól jönne, hogy legalább egy 800-at össze tudjak szedni belőle.
Én növesztem a fát is de úgy veszem észre nem igazán éri meg, max akkor érné meg ha csomó coint ráköltenék az öntözésére.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest