Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Na közben ezt nekem is sikerült lerendeznem. Valamelyik eladó írta hogy csináljam a dispute-ot, valamelyik meg hogy várjak. Alkalmazásban próbálkoztam vele de nem jutottam sokra, weben viszont Eva segítségével lerendeztem az egészet és elvileg jön vissza majd a lóvé. Az összes email-ben is látszik hogy jogos a "felháborodásom". Remélem több ilyen azért nem lesz.
Szerk: Ja a másik, volt olyan cuccom most, amit megvettem aztán fel sem adták viszont értelemszerűen a pénz automatikusan vissza jött. Az egyik cuccot megvettem megint ugyanattól viszont most elvileg feladásra került, érdekes.
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
Topikgazda
Ez egy egybecsomagol termékek csomagja 158271900299532543607511. Ha ez lett visszaküldve akkor abba benne volt mindegyik.
Ami ebbe belekerült azoknál mindegyiknél mehet a reklamáció.
Itt ellenőrizd az LP000-ás azonosítókat hogy mindegyiknél ugyanez a Next tracking numbers látható-e és egyeznek a bejegyzések. Ha valamelyik eltérő annál meg látod a jelenlegi helyzetét.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már többször írtam, hogy az UH az egyik leglassabb. 40-60 nap szállítás. De ez nem csak Magyarországon. Ha nézed a német fórumokat akkor a németek is ki vannak kattanva mert most részükre is 30-50 nap. És ők is irdatlanul prüszkölnek. Viszont megbízható nyomkövetés. Ezért szereti néhány eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest