- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz chatran #32092 üzenetére
Én kérnék refundot , és megrendelném máshonnan ha lehet.
Ettől a dear friendezéstől csak nekem áll fel a szőr a hátamon?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
vandor01
őstag
válasz chatran #32092 üzenetére
szerintem nem erdemes egyezkedni mert latod azt se tudja mikor kinek mit ir! A legegyszerubb a pénz vissza!
én is szoktam igy jarni.... tobbszor elofurdult hogy az adott termek nincs neki vagy mar nem elérhető.... de meg a kinalatában van azt megrendelem.... akkor esik le nala hogy nincs tobbe.... a terméket torli... de azert beprobalkoznak vmi szar TN-nel ami soha meg se mozdul soha nem volt elveszitve mert nem is letezett..... kb feluton 30napra ez kideul.... rakerdezek valasz hogy varjak mert bla bla hazugsag.... na ekkor megrendelem mastol azt mikor lejár az ido akkor disput! nem egyezkedek hogy PP-re meg majd "galambra" teszi azt kuldi piiizt.... felesleges ezert van a disput....
vagyis szerintem........
aztan nalad lehet elvesztettek??? mert vmi mozgas csak van!
http://parcelsapp.com/en/tracking/LX333858090NL[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kenwood Basic M2 sztereó végerősítő "atomerőmű"! 2x220W 8 Ohm (2x324W 4 Ohm). Damping factor: 1000!
- Playstation 5 digital kb 3,5 hó garival, alzás
- Apple iPhone 12 64 Gb Fekete Akkumulátor 84% Hibátlan
- God of War 3 PS3 kiváló állapot
- Thermaltake Pacific M360 Plus D5 RGB Hard Tube Water Cooling Kit 2024.12.03-ig garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest