Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz sb #62722 üzenetére

    Nem változott lényegében, csak máshogy van kiírva és ha ha kombinált szállítási mód van akkor logikus hogy egyben kezeli a kiírást, de a vásárlásonkénti szállítási költség megmarad, nem csökken ilyen esetben.
    Ha neked az 5 $-os tételhez 5 $ szállítási díj van az az 14*5 lesz, ha az eladónál nem csökkenne a megvett darabszám után, pl 5 $ az 1 darab a következő tételre +1 $ és ha 3 db-ot veszel akkor 7$ szállítási költség lesz nem pedig 15. Akinél ilyen nincs beállítva ott 15 lesz a díj.
    Egyébként van rá lehetőség -ha hajlandó rá az eladó- hogy csökkenjen a végső szállítási díj, mert tud árat adni külön a szállításra. Ezt a vásárlás előtt kell megbeszélni vele és akkor a fizetési folyamatot megszakítva beletud nyúlni a szállítás díjába.

    Összevonni majd a logisztikai központban fogják, ez nem választható előre, te nem látod a fizetési oldalon és már az előbb is írtam ezt nem az eladó hanem az AliExpress a Cainiao-n keresztül biztosítja.
    Amit kiírnak összeget hogy felett van kombinált szállítás az a termék ára csak, a szállítás díja nem számol bele és esetleg ha van kuponod az sem mindig beszámított.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák