Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    Sziasztok!

    Nem teljesen értem a szállítási opciókat, és főleg, hogy miért nem vonja össze.

    1. Elég régen rendeltem legutóbb (talán 1 éve, de régebben is mindig így volt), akkor eladónként - tök logikusan - automatikusan összevont szállítást számolt a weboldal. Checkoutnál most is csoportosítja eladónként, de a szállítási díjakat
    külön listázza és összegben is ez szerepel a végén.

    2. Ahogy az összefoglalót elolvastam ill. visszakerestem, most létezik "combined" mód is, amikor ha jól értem több eladótól való rendelést is képesek összevonni egy szállításba. Megnézve a módokat, pont ilyeneket választottam ki: "Combined Delivery via AliExpress Standard Shipping"
    Emellett nem történt meg még az eladónkénti összevonás sem.

    Jelenleg a fenti setuppal ott tartok, hogy 2 eladó, kb. 5+5 USD-nyi rendelés 14 tételben, és mellé szumma 64 USD szállítási díj. :) A következő gomb pedig már a "Pay now" lenne. Így nem nagyon nyomék rá és fizetném ki, hogy majd később visszakorrigálják (?) Gondolom ez nem így lenne normális.

    Nem is igazán értem a logikát... a második pontban írt, számomra új feature is elég érthető lenne, de, hogy az első sem megy, eladónként azt végképp nem értem. 10-15db 0.5-1USD cuccot ki vesz meg/mennyi értelme van így kezelni már a checkoutnál is, 4-5x4.6 USD szállítási költséget mutatva végig? :F

    Vagy mit rontok el? Semmilyen más opció/checkbox nem tűnt fel (bár ha lenne sem érteném miért ez az értelmetlen felállás az alap.)
    Köszönöm előre is a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák