Új hozzászólás Aktív témák

  • asynur

    tag

    Sziasztok!

    Egy ali-s csomagom vámkezelésre vár és lenne pár kérdésem. (Az összefoglalót átfutottam hasznos volt.)

    - Ha jól értelmezem akkor a 10 €-s szabály vonatkozik a csomagomra?:
    A csomagban egy eladótól 4 termék van szettként/bundle -ként rendelve (tehát egy rendelésként látszik az "order list"-ben)
    11.11-es akciós vásárlás és a kuponokkal csökkentett ténylegesen fizetett ára 40,81 $ alatti ez a "Financial" fülnél látszik is Credit/Debit Card felirat mellett, valamint, hogy a kuponok milyen értékűek voltak.
    Az eredeti ára viszont e felett van, és a kuponok miatt az "Order" fülön is 40,81 $ feletti érték szerepel, szállítási költség nem volt. A számlakivonaton pedig, hogy a kuponok beváltásához szükséges értékhatárt elérjem (külön csomag külön eladótól) több dolgot rendeltem, így szintén magasabb összeg szerepel (gondolom legalábbis, mert igazából csak az sms értesítést láttam a levont összegről, azt pedig egybe írta).
    Ha ezt így leírom a válaszlevélben és a kitöltendő papírral együtt mellékelem a Az "Order" és a "Financial" fülek printscreenjeit a 10 eurós kivételre hivatkozva azt el fogják fogadni?

    - A csomagban lévő dolgok ahogy már írtam szettként voltak így az egyedi árukat nem tudom, élég kitöltendő papíron az "Áruk összértéke " vagy valahonnan ki kellene találnom mennyi az "Áru egyedi értéke" ? Illetve ide is írhatom a ténylegesen fizetett árat vagy az eredeti árat kell?

    A választ előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák