-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomorrowland
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy a trackinget milyen sűrűn szokták frissíteni?
Most először rendeltem az oldalon keresztül két különböző terméket.
Az egyikre azt írja hogy 2016-06-01 14:21 Guangzhou, irodája vitték megnyitásához, azóta semmi.
A másik esetén meg 2016-05 28 16:25 Nanjing city, Kína Post Corporation postai levél, hagyjuk <- ezek szerint ott marad a csomag, vagy csak a fordítás a ludas? Mindenesetre itt sincs új információ.
Ez mennyire gyakori jelenség? -
Topikgazda
válasz Tomorrowland #11251 üzenetére
Amikor változás történik a küldemény mozgásában, függ még szállítótól, a trackig szám kiadójától is. Ha nem adsz számot konkrétabban nem tudunk válaszolni.
-
Topikgazda
válasz Tomorrowland #11253 üzenetére
Oké, ezek nem követhetőek normálisan, mert nem nemzetközi postai küldemények. Így amíg Kínában vannak esetleg beírogatják a kínai postások, de azután semmi.
Ha megérkezik és befér a postaládádba bedobják vagy ha nem és nem vagy otthon hagynak értesítést.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Wow. 2 krémet rendeltem egy eladótól 7,12$ értékben, free Seller shipping method volt megadva erre ma küldte az NL trackingot.
Ez a store volt: Gamiss
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
trafóóó
tag
Van egy függőben lévő reklamám.Àpr 9 rendelés.
Most nekem kéne nyilatkozni hogyan tovább ,full refundot kértem mert nem jött még a cucc
de nem fogadta el az eladó,hanem azt írja vàrjak még 20 napot.
Éhez már nem nagyon van kedvem.Ha nyomok egy Escalate akkor hogy van tovább?
Ali dönt aztán vagy visszakapom a pénz vagy nem?
Szerencsére elèg kis fing összeg kb 2dolcsi. -
trafóóó
tag
válasz A texasi #11258 üzenetére
Sokat nem lehet hozzá tenni.Ápr 9 óta nem jött még.Nem lehet mondani hogy nem vártam.
Egyébként aranyos a levele.Írja várják 1hetet .
2 sorral lejjebb ez már 20 nap neki.Jo hosszú munkahét van náluk 😀.
Szerintem nyomok egy Escalate , mi baj lehet max bukok 2$.
Legalább látom a folyamatot vègig. -
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Van most egy disputom ami escaldes lett. Nem jott meg a termek.Order NO:74068711340348
Status: Dispute Escalated - Waiting for both parties to respond
Reminder:
To move forward with this case, both the buyer and seller need to provide enough evidence (such as clear pictures or any other relevant information) to support their case within 2 calendar days 10 hour 21 minute 4 second Forged or modified evidence will not be accepted.【Please note that we will only consider the evidence submitted in the dispute details page after opening the dispute. We will not consider additional information (such as message history with the seller, etc.) If you need to use message history as evidence, please submit it in the dispute page in the form of attachments.】 (Details)
Respond
Cancel arbitration
Dispute info
Did you receive your order: No
Do you want to return goods: No
Dispute Reasono tracking information
Dispute Opened:May. 29 2016
Dispute order total: US $ 10.47 (US $ 10.47 Product Price and US $ 0.00 Shipping Fee )
solution:
No Return Goods
Refund RequestedS $ 0.00
Request Detail:
Your parcel still on the way ,so i advise you wait for 15 days more ,if still no message ,i will refund you
Dispute History
2016-06-10 22:21 System
2016-06-08 00:53 Buyer
2016-06-02 00:57 Seller
2016-05-29 13:06 BuyerKell nekem itt meg valamit csinalni?
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Üdv!
Sosem vásároltam még Külföldről, ezt szeretném megvenni.[link]
Tudna vki részletesen segíteni akár itt, akár priviben?Előre is kösz!
-
Topikgazda
válasz nokia párti #11264 üzenetére
Mire terjedne ki a segítség? Mi a konkrét típusa az akksinak amit meg akarsz venni?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz A texasi #11266 üzenetére
Akkor te még nem vásároltál az Aliexpressen telefon akkumulátort.
Nem véletlenül kérdeztem, egy dolog, hogy ezt írja a hirdetésben:
For Samsung i5500,for Galaxy 5,GT-i5500,i550,i5503,i8510,B7722,B5722
For Samsung Europa i7110
For Samsung C3610C B5722C B7702 B7702C I5508 i6330c I588 W589 W709 D780 D788 G810 G818 G818E i550 i550w i558 i688 i8510 i8510C W699Másik dolog, hogy tényleg így van, volt amikor nem kérdeztem rá és egy apró eltérés volt az akksi külső részén, nem lehetett a helyére betenni. Kár gúnyolódnod.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz A texasi #11268 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem rendeltél, akkumulátor vásárlásra utaltam hogy addig amíg az eladó konkrétan nem erősíti meg az akkumulátor használhatóságát a telefonhoz, addig nem célszerű megvenni. A kérdéshez szükséges a konkrét telefon és akksi típus. Nem ajánlok fel segítséget. úgy ha nincsenek meg a megfelelő információk.
Mivel személyes negatív tapasztalat volt, ezért tartottam szükségesnek. -
Topikgazda
válasz nokia párti #11270 üzenetére
Ment privát.
-
Zoty4
őstag
#11263-re legyszives valaki valaszoljon. Valamit kell csinalnom, vagy visszakapom a teljes osszeget igy is?
-
Topikgazda
8-án azt írta a dispute-ra az eladő hogy várjál még 15 napot, te 10-én escalate-re váltottál.
Mikor vetted, mikor kezdődött a szállítás, ha 59. napon írja és ne módosítja a szállítási védelmet +15 nappal az eladó akkor tényleg célszerű lépés volt részedről.
Konkrétan a szállítási védelem utolsó napja mikorra esett? -
cucimaciq
csendes tag
Kérdés ha vásároltam az alin de a vásárlás után közölte az eladó ez nem teljes készlet csak fele és vissza mondtam a vásárlást az első opcióra hivatkozva akkor vissza kapom a pénzt?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vizimento #11282 üzenetére
Vársz, aliexpress supportnál van a dispute. Megoldasi javaslatokat fognak tenni a leirtak alapján. (full vagy részleges refund ujrakuldes/visszakuldés/etc)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy 38-as méretű női cipőt Aliról, megérkezett, de kb 36-37nek felel meg a mérete ami természetesen nem jó. Ezen csalódottságból kiindulva lehet valamilyen folyamatot indítani, vagy bármi reklamációt, aminek van értelme?[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Topikgazda
-
tibibi
őstag
ilyen tracking-gal kapott meg valaki csomagot ? SYLGZ02475052 a legszebb 2016.06.02 19:41 (GMT-7): Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка. Oroszországon keresztül küldenék?
-
Topikgazda
válasz tibibi #11286 üzenetére
Ahol a nyomkövetés megállt az a moszkvai reptér:
02.04.2016 10:15 Import (Megérkezett a célországba) Russian Fed. Domodevo
Ez már onnan is ideért volna, ha átszállással küldik.
Szerintem ez nem a te nyomkövetési számod, nézd már meg a vásárlásod View Detail oldalán a Logistics Information-nál nem kaptál e másikat. -
lehella
senior tag
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Két problémás(nak látszó) ügyem van.
Az egyik:
Május elsején adtam le egy aprócska rendelést. A mai napig még nem érkezett meg. Még 12 nap protection-öm van. Írtam az eladónak két napja, hogy mi lehet a gond, mert a nyomkövetés szerint már 10-én a repülőtéren volt a csomagom, de nem válaszolnak? (Ha valaki ebből lát valamit, akkor a nyomkövetési szám: MS02854696XSG)A másik (ugyanaz, csak pepitában):
Ezt május 10-én rendeltem, van tehát még időm, de azért próbaképp ráírtam az eladóra, hogy minden rendben van-e, de nem válaszolt. Ha minden rendben zajlik, akkor előfordul, hogy le se tojják a kérdezőt? (a csomagszám itt MS03640829XSG)Főleg az első esetben érdekelne, hogy hány nappal a védelem lejárta előtt kell/érdemes vitát kezdeményezni? Vagy hagyhatom az utolsó napra is (hátha addig megjön a cucc)?
Ja, és még egy kérdés. Amikor értékelem az adásvételt, akkor általában az Order status-nál megjelenik, hogy "Finished". Azonban van olyan, ahol "Fund processing" jelenik meg és nem is tudok vele mit kezdeni. Az első vásárlásaim április elején voltak, de még azok között is van egy, ami ebben a státuszban van, holott igazoltam és teljesen pozitívan értékeltem az adásvételt... Rendben van ez így?
Köszönöm.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Topikgazda
válasz lacibacsi #11289 üzenetére
Azonban van olyan, ahol "Fund processing" jelenik meg és nem is tudok vele mit kezdeni.
Nemrég írtam, van ami beragad és nem tudod törölni. Előbb-utóbb javítják ezt a hibát.MS03640829XSG hagyd az utolsó napra.
De nekem ilyesmi bejegyzésre 28.05.2016 14:54 Import (Megérkezett a célországba) volt és 31-én hozta a postás.
Neked ez van: 09.06.2016 23:20 Import (Megérkezett a célországba)MS02854696XSG
Ez meg így lenne:
17.05.2016 23:59 Megérkezett a Reptérre Singapore
25.05.2016 02:30 Arrival at Singapore
Neked:
10.05.2016 23:59 Megérkezett a Reptérre SingaporeJönnek ezek.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
"Nemrég írtam..."
Bocsánat, ha nem vagyok teljesen naprakész az olvasással. De most már ezt is tudom.
A nyomkövetéssel kapcsolatban... A trackitonline-t szoktam nézni, de elkövettem egy nagy hibát: eddig nem jelöltem be a célországot, hagytam automatán. Azt gondoltam, hogy jó így, mert több esetben is jelezte a magyarországi pontokat. De most már látom, hogy muszáj kiválasztani, mert egyébként csak részleges infót kap(hat)ok.
"Jönnek ezek."
Na igen, az egyik határozottan, de a másik vajon hol pihenhet május 10-e óta...?Köszönöm a segítséged!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Sondi1986
addikt
Ha nem érkezett meg az árú, és a bolt se jelentkezik a válaszomra, akkor mitévő legyek?
Alliexpress-nek hol kel panaszkodnom? -
xxxjjjkkk
senior tag
Na az ali- bankártyás fizetés aggódóknak.
K&h nál lehet internetes vásárlásra ebankon keresztül napi limitet betenni, én adtam 15 ezret, ha fél évente egyszer több kell, módosítom."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
cucimaciq
csendes tag
Az milyen már 8 napja tévedésből vettem egy kijelzőt és az Alival beszéltem 3-15 nap és visszaküldik a pénzt de most tartunk 8 napnál vajon mikor kapom meg azt a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest