- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- ZNET Telekom
- Netflix
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
válasz
#02260224 #1172 üzenetére
köszönöm a válaszod...
rengeteget okultam belőle... az általad ajánlottat megrendeltem, megfogadom a tanácsaidat a kence-ficézés területén is a jövőben... ugyanis..
mikor feltettem a kérdést, azt gondoltam, h jobban pörög a topik (vagy lehet én fagyasztottam csak be) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...
(jól frekventált helyen lakom így a helyi "pc szaküzlet"-ben a kínálat legdrágább pasztát vásároltam meg)
a kiszámított pötty egy MX4-es, amiről olvastam jót-rosszat, hideget-meleget... őrül viták, őrült fórumokon... ennek az MX4-nek egyháza van... de örökké fennálló "hater club" is alakult ellene... szerintem a harcok a két tábor között már szedtek halálos áldozatokat... ezért én értékítéletem az, h tervezem kicsit bővíteni a gépem 2 hónap múlva és addig ez csak egy ideiglenes megoldás lett... (az vígasztal csak, h még így is messze igényesebb mint amilyen volt)
u.i.: kérem keressen meg ha valakinek van bármi cucca, ami upgrade lehetne az aw-m számára és úgy is gondolja felkínálja azt eladásra... köszönöm...
(ha szükséges hozzá küldök bővebb specifikációt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Lenovo Yoga 530-14ARP Ryzen 5 - 8GB DDR4 - NvME SSD 360 , érintőképernyő
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest