Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
új vagyok, elkezdett érdekelni ez a téma engem. A házi "szerveremen" elkezdtem játszani modellekkel, debian lxc, Stable-diffusion webui, 4cpu mag és 38GB ramnyi lehetőségem van játszani, videókártya nincs. A huggingface-ről töltögettem le modelleket de elég esetlegesnek tűnik hogy működnek-e. Melyik az ajánlott írás/videó arról hogy hogy kell ezt jól csinálni? Többnyire zöld-rózsaszín pixelkupacot kapok képgeneráláskor mint régen mikor karcos cd-ről játszottam le az mpeg videót vagy összekutyulódott az ace mega codec pack... Gondolom gpu-ra optimalizát modellek miatt van vagy ilyesmi, de hogy szűrök rá a cpu-n is jól futó modellekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest