Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz BonFire #26702 üzenetére
id -be is lesz 3d, ps-be filmvágás, illuba html
agyrém ami már jópár éve tart
word-excel is csak jönnek ki újabbverziók pedig az excelbe már 97-be is volt repülőszimulátormost egy word 2 gb.
ööööööööööööööööööööööö izé.
excel megin 1,7 GB
oulokot nem is tudom mert töröltem is a csába az is valami 1 GB fölött volt. vagyis 1 GiB fölött.
az openoffice 400 MB de kapott anyagoknál jól jött az original ms word,
nézem mér nincs hely, hát az ms cuccok.
de nem azé vesz az ember háttértárat h ők belesz.rjanak.mindenképp minden évben ki kell hozni valamit _mindenkinek_
ID-be is mikor megjelent a content grabber minden képbox közepén 2013 környékén .... namondom még egy látszat feature h a kezdőket lenyűgözzék .... mer amúgy azt azonnal kapcsolja ki az ember. folyton kerülgetni kellett a content grabbert ....
weh ... régen minden jobb volt.
de amúgy jók az adobe cuccok gui-jai - h valami jót is mondjak .-)
quark-corel szerintem katasztrófa volt 2007-ben, mikor az adobe cs2 már sokkkal kellemesebb volt a léleknek is ... szerintem adobenál a grafok terveztrék meg a gui-t, mag corel-quarknál szerintem a programozókpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest