- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Na igen, de ha a forrásként szolgáló PDF eleve kisfelbontású volt, abból még egy ÜberPress Quality sem varázsolna jó minőségű képeket... szerintem inkább ez lehet a porbléma oka... azaz nemigen tud mit tenni... max ezt a photoshopos felhúzósdit, de ennek se lesz vmi szép a végeredménye szerintem.
lordring: sajna pedig a PS csak oldalanként kezeli! Esetleg próbáld meg a dexter által javasolt megoldást a képek kilopására, azokat könnyebben, akár acitonnel, automatizáltan is tudod bizergélni.
[Szerkesztve] -
lordring
aktív tag
Kénytelen leszek ezt tenni, csak sajna így nagyon lassú lesz.
Egyébként igazd volt, félreértettem, tényleg csk az adott méret felettieket downolja a beállított 150 vagy egyéb méretre.
A Photosopben egy sokoldalas PDF-t nem lehet egy szerre behívni? Így nagyon lassú lesz, ha egyesével kell nyitnom, zárnom mentenem az oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tasker
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Politika
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest