Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Western Digital WD20EZRX (2TB). Másfél év használat után lett rajta 16 gyenge szektor, a HDS szerint ez 90% kondíciót jelent. Pár napra rá nagyon rossz lett a reszponzivitása, a Win azt írta, hogy 100%-on teker, néha volt pár tüske, amikor visszaállt üresbe. Hosszas nyomozás után kiderült, hogy a vinyóval van baj, így a jobb pillanataiban még kibányásztam róla a leglényegesebb dolgokat.
A jelenlegi állapotával már be sem bootol a Windows (másik HDD-ről). Ha kihúzom a Sata kábelét és a felállt rendszer alatt visszadugom, akkor az még felismeri a vinyót, de mostmár fix 100%-on tekeri, nem látni a méreteit és semmilyen műveletet nem tudok csinálni vele vagy rajta. A HDS nem hajlandó elindulni, amíg a vinyó be van kötve. Próbáltam több Preinstallation Environmentet is, de azokat is lefagyasztja.
Ki lehet még menteni róla ezt-azt vagy úgy, ahogy van mehet garanciáztatásra?
(Ráadásul most vettem még egy ilyen csodát, hogy milyen jó lesz... )[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
Na visszaraktam a cuccom az előző deszkámba, erre hát nem tökéletesen működik? Viszem is vissza azt a szemetet (mármint az újat) Mindenesetre köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
válasz liksoft #5229 üzenetére
A tápellátással nem valószínű, hogy gond van, két napja még tökéletesen ment minden. Persze biztonság kedvéért megpróbáltam az összes csatlakozóval. Esetleg tudsz megbízható adatmentéssel foglalkozó céget? Tudom, hogy nem olcsó mulatság, de mire lehet nagyjából számítani?
-
Dagidög
senior tag
Sziasztok!
Most estem át egy alaplap cserén és néhány újraindítás után a vinyóm (Samsung HD103-SJ) elkezdett boot előtt ritmikusan csattogni, majd ezután leállt. Mostmár el sem indul. Alaplapos topicban azt írták, hogy a vinyó hibája lehet és valószínűleg meghalt, a kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudnám kideríteni és ha valóban így történt, ki tudom-e menteni az adataimat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO SATA III 8TB SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- HDD vásár!!! 3TB 4TB WD purple, red, green HDD-k, mind 100/100%
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest