Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz szucstom #34299 üzenetére
Igazából nekik szólna, hátha könnyebb lenne intézkedni. Náluk vásárolt laptop 6 hónap után ment tönkre (szerviz garanciában javította), monitor 10 hónap után, de utóbbinál a szerviz elutasította a garanciát kitudja milyen indokkal. Hogy is mondjam, nem vagyok örömteli a szituációval?!
-
Beni2360
félisten
A tavasszal írtam, hogy a 1.5 éves Aspire 5 A515-51G lapimban mindkét zsanér eltört és ezáltal vitte magával a fedlapot is.
Na megrendeltem Kínából és megérkezve elvittem egy sz.g. szerelőhöz én már nem nagyon akartam vele foglalkozni, 4000 Ft volt a csere és pasztázás . Amikor elmentem érte 4 óra múlva mondta a szerelő, hogy sokkal erősebb és jobb minőség amit hoztam mint az eredeti. Ezt már a zsanér kézbevételnél is tapasztaltam, hogy jóval vastagabb, erősebb és szélesebb a tartó pálca.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
M3aN
senior tag
Van jelen esetleg Acershop-os személy, akit kereshetnék üzenetben?
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Helios 300 (2020) laptopot. Érdemes undervolt-ot végeznem? Azzal hűvösebb lehet a processzor? Far Cry 5 alatt 82-85 fok körül táncol.
-
Poonkie
tag
válasz tototos #34294 üzenetére
Sziasztok,
A következő lenne a problémám egy Aspire 4755G kapcsán. Egy Windows Update óta a gép nem bootol, az Acer logonál a töltőcsík 75%-nál megáll. CMOS elem kivétel sajnos nem segít.
Van esetleg mód BIOS recoveryre? (5755G service manuanulban leírtak sajnos nem alkalmazhatók, mert a 4755G BIOS-ban csak kibontva van fd fájl, illetve a fájlnév sem egyértelmű.)
Üdv,
Poonkie -
tototos
őstag
Sziasztok!
Egy Acer 5736Z típusú laptop bekapcsoláskor folyamatosan sípol kb 3 percig, a kijelzőn a quick bootot kikapcsolva a CPU típusú írja a sípolás alatt, majd pár perc után mintha mi sem történt volna betölti a windowst és működik rendesen. Mi a fene baja lehet? Memória cserével már próbálkoztam ugyanaz a szitu. Memtest szerint tökéletes a memória.
-
szucstom
őstag
Jóvanna, kijött belőlem az IT-s Egyébiránt ha az én gépemet nézem, ami Aspire5, az Intel X201 van benne, ami szerintem teljesen jó. 55 m2-es panelban 4 falon át az 5 ghz-es közepes térerővel, 2,4-en fullon működik. Családban a másik Aspire hasonló. Szóval szerint megbízható a wifi az Aspire családban
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
coco2
őstag
válasz szucstom #34288 üzenetére
A fenti kérdésem kérdés volt, nem megállapítás
Dicső hp-val anno belefutottam egy sza* laptop családba azzal együtt amennyire a mellüket döngetik, hogy ő csak jót adnak, és nem volt az egy filléres laptop - utólag csak azt kaptam a fejemhez, legközelebb előre kérdezzem meg a népet, és ne a gyártót. Na akkor most előre a népet kérdezem meg, nem a gyártót
Egyszer már kérdeztem rá erre, akkor annyit kaptam, hogy újabban két csatornás technikák vannak profi notikban, és olcsó laptopokban biztos csak egy csatornás wifi modulra számíthatok. De azzal okés vagyok. Egy csatorna elég nekem. Viszont annak az egynek legalább átlagosnak mondható térerővel örülnék. Konkrétan gagyi wifi térerőről szóló hírek akármilyen forrásból kerültek-e elő bármelyik acer laptop családban az elmúlt 1-2 évben?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Acer-ek között van sorozat / volt a közelmúltból ismerten sorozat wifi térerő problémákkal? (gyenge jelszint)
-
szucstom
őstag
válasz Zolibacsi88 #34282 üzenetére
Ha nagyon fontos neked a kódsorok láthatósága, nem lenne egyszerűbb rákötni a laptopra egy külső monitort? Vannak ultra wide monitorok kifejezetten ilyen célokra.
-
-
coco2
őstag
válasz Zolibacsi88 #34275 üzenetére
Az a több kódsor adott oldalon dolog azmiaz?
Technika történet villogó monitorokról.
Régi monitorok, amikor még képcsöves világban éltünk, herculesek 40-en villogtak. Az olyan turha volt, hogy csak sötét háttér alapon a zöld írást lehetett úgy olvasni, hogy az embernek nem fájdult meg tőle a feje. De szerencsére különben is monochrom monitorok voltak, jellemzően zöldek.
Később 60 hz-re növekedett a frekvencia, az msdos norton commanderje akkor már egész tűrhető volt az ega monitorokon. Jött a win 3.1 a 90-es évek elején, fehér alapon sötét írás, és jött vele a fejfájás. Azért is volt csak korlátozottan népszerű a windows.
El kellett telnie az időnek win95-ig, mire 85 hz-es monitorok voltak, és az 60 hz-hez képest már ég is föld különbség volt a gyengébb fejfájás miatt, de azért még azt sem volt jó sokáig nézni. Egészen a 120 hz-es monitorokig megmaradt (win98 ideje), hogy azért szerették jobban a népek a mindenféle őskori msdos-os clipperes programokat, mert egész képernyősre kirakták a dos ablakot, és nem fájt tőle estére a fejük (akik munkában azt használták). És igen, az mind a monitorok frekvenciája miatt volt úgy, programozási bravúrok ide vagy oda. A fejfájás volt az erősebb, nem az elméleti rizsa
Aztán jöttek a tft-k, és bár a freki alkalmasint 20-30 hz-re esett vissza, a monitoroknak utánvilágítási idejük volt, és amiatt villogás kereken nulla. Eddigre kb 2005-öt írtunk. A mai gyorsabb tft-ken, ahol nulla közeli az utánvilágítási idő, hogy nagy sebességű filmlejátszást tegyen lehetővé, ott esetleg jöhet vissza a villogás. Ha a képfreki 150 hz alatt van, azt nem nevezném felhasználói élménynek. Ha 150 hz vagy fölötte, az már nem vészes. De ha tuti meg akarod úszni, inkább az "ócska olcsó sza*" monitort vedd 60 hz-el (és utánvilágítással), mert az legalább nem villog
-
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Van egy Acer Aspire 3 A315-42-R0QJ laptopom.
Szeretnék belerakni egy M.2-es SSD-t. A 2280-as és a 2242-es formátumot lehet belerakni.
Viszont, azt nem tudom, hogy SATA-s vagy NVME-s ssd-t eszik-e.
Azt észrevettem, hogy egy vágás van a foglalaton, és én is pont egy vágásos m.2-s ssd-t veszek bele. Vajon menni fog? Ha olyan m.2-s ssd-t veszek hozzá, amin viszont két bevágás van, az is jó lenne bele?
A támogatási oldalon semmi értelmes választ nem adtak, és az user manualban sincsen semmi lényeges infó.A kérdéses SSD:
[link]Köszi a válaszokat.
--- N/A ---
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #34276 üzenetére
Neten ahogy néztem valami "félmegoldás" van rá, vélhetően "hazajön" egy.
-
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #34272 üzenetére
A szemed nem fogja észrevenni,de a fejed elkezd majd fájni.
-
coco2
őstag
válasz Zolibacsi88 #34272 üzenetére
Én inkább a 13,5"-re kérdezném meg, hogy mennyire zavaró?
-
Zolibacsi88
aktív tag
Látom Acershop-ban megjelentek a 3:2-es Swiftek, ez a pwm/villódzás nagyon durván feltűnő és zavaró? Igazából ez tartana vissza egy ilyen vásárlásától. ( Első notebook-om lenne, vidék/ki se tudom próbálni sooook sok km-rel odébb csak. )
-
coco2
őstag
válasz Micsurin #34266 üzenetére
Oké, azt is értem. Nyilván egy olcsó gépet nem lehet nyúzni. Folyamat takarítani kell, néha rendszert újrahúzni. És sosem akarnak majd rá költeni, mert a fukar mindenit Azt mindenki érti. De a kérdés nem az volt. Azok a gépek arra lettek kitalálva, hogy besenyőpistanéni valamivel facebookozni meg youtubeozni meg webezni tudjon, és ha éppen ráönti a levest, és tönkrement, olcsó legyen újat venni. Arra sem elég jó?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Azt a procit nézd majd megy egy 1-2 éves belakott rendszer alatt is. Utána mond, hogy csak lassan töltenek a dolgok de nincs vele baj.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
coco2
őstag
Hmm.. konkrétan mi a baj vele azon túl, hogy nem 400k huf-tól fölfelé van az ára?
Az n4000 gyenge cpu, én is tudom. De kipróbáltam egy hasonló gyenge cpu-val szerelt gépet, és azon túl, hogy nem éppen repeszt, hanem lassan töltenek rajta a dolgok, egyéb baja nincs. Esetleg driver problémákról van tudomásod, vagy hardver-hibák gyengeségeiről?
-
coco2
őstag
Más.
Aspire-3 sorozatban vannak low-end laptopok intel celeron n4000-es cpu-val. Akinek van olyanja, sikírson legyen szíves. Win 7 fel tud arra települni? Offici cuccok között csak win10-es drivereket találok - de az nem meglepő, win7 end of life.
-
coco2
őstag
Az Acer hivatalos oldalon jellemzően csak új típusokat találtam. Amiket Magyarországon árulnak shopokban, vélhetően a kifutott termékek közé tartozik. Így viszont elég nehéz azt megállapítani, hogy egy típus esetében mi az eredeti Acer termék, és mi a helyi shopos átdolgozás, amire nem lesz érvényes a gyári garancia, helyette a helyi shop vállal érte garanciát, ami egyik napról a másikra tönkremehet / bezárhat, és akkor az ugrott.
Szóval a kérdés. Rá lehet arra keresni valahol, hogy adott típusnak mi az eredeti felszereltsége? És itt a régebbi típusokra gondolok, és azokból is az eredeti kiszerelésre, nem az átdolgozottra.
-
frissadam
csendes újonc
Köszönöm. Megtörtenet. Az a problema hogy a szeptemberi väsärläs ota 4 uj videokärtya driver jött ki És millio windows update. Ezek a negativ vältozäsok a frissitesek követöen szoktak elöjönni. Nem tudom teljes mÉrtÉkben az alaphelyzetet visszaällitani. Max video bällitäsokban es nvidia beällitäsokban alaphelyzet ennyi. Külsö monitoron 60-100 Fps sajäton max 40. Windowst meg nem tettem ujra.
Energiagazdälkodäsnäl ha egy profilon beällitottam 99% processor hasznälatot akkor 2300Mhz orajelnÉl nem ment soha magasabbra s nem fütött a proci. Nem bosst-olt feleslegesen. Win update utän nem reagäl semmilyen energia beällitäsra a gÉp. Simän megy a boost 3-4k Mhz-ig És 70-80C fokig az elözö 2300Mhz És 55C-hez kÉpest. Azota Throttlestop-ot És Intelextremtuningutility-t hasznälok.
Sok ilyen apro de fontos beällitäs tud frissiteseket követöen elszarodni. A windows gyäri megväsärolt a gÉppel együtt. Frissiteseket lehet fixen tiltani?
Köszönom a segitsÉget.
-
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok.
Előre is bocsánat,de kicsit hosszú lesz,hogy érthető legyen.
Adott egy Acer Aspire A315-42G [link] innen is lett vásárolva.
Na most.Gyárilag hibás volt az alaplap,visszaküldtem az Acernek,ők kicserélték benne a lapot,procit és a dedikált 540x-et,a szervíz lap szerint.
Már egy ideje voltak gondjaim a kékhalál előugrásaival,de gondoltam ez a windows májusi ismert frissítés hibája lehet.Viszont ezt a további frissítések után is csinálja.Elég sanszosra gondolom hogy a ram lehet a hibás,erre is rátérek hamarosan.Újból az Acert kerestem meg tanácsért,de ekkor azt a választ kaptam,hogy ezzel a cikszámmal ez a gép 4gb rammal szerepel náluk,nem 8al,ezért nem garanciás,annál keressek orvoslást aki bővítette.Ez számomra azért érdekes,mert pár hete ért vissza tőlük garanciális javításból.Na most felkerestem a kiskert,ott mondták,hogy ők bővítették 8gb-ra,de csak akkor tudják cserélni az esetlegesen hibás ramot,ha az Acer bevizsgálja és leírja,hogy az a probléma."az Acer kb 10-20.000 ft+posta elennében csinálja ezt meg."És még nincs vége
AIDA64 teszt kimutatta,hogy 2db 4gb-ás modul van a gépben:
DIMM1:SK hynix HMA851S6AFR6N-UH 4gb ddr4-2400mhz (18-17-17-39 @ 1200Mhz)
DIMM2:Micron 4ATF51264HZ-3G2J1 4gb ddr4-3200mhz (24-22-22-52 @ 1600Mhz)
Még Memtest hátra van,de gondolom ez a két memória nem nagyon fér meg egymás mellett és okozhatja a kékhalált.Javítsatok ki ha tévedek.Hogy melyik a gyártóé és melyik a bővítés az számomra még nem világos.A kérdésem az lenne,van e ötletetek mit tudnék csinálni?Kinél tudnám ezt a dolgot kivizsgáltatni,tekintve hogy 2023 áprilisig garanciás a laptop.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Béke! -
Beni2360
félisten
válasz orkati #34253 üzenetére
Szerintem a pent formázd meg egy SD formater progival mer az rendbe szedi ha gond van a bootloaderral.
Amúgy inkább a win 10 topikban kellene kutakodni szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
orkati
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5-öm. [link]
A problémám, hogy nem ismeri fel sem a pendrive-ot sem a külső vinyót. Egeret és az Androidos Xiaomi telefont szépen kezeli, utóbbiról lehet másolni bármit.
Már a Win 10 telepítésnél is volt nem kevés gondom ezzel, össze-vissza formáztam a pendriveokat és állítgattam a biosban mindent, aminek köze lehetett hozzá, és valahogy sikerült feltenni az oprendszert, de a probléma azóta is megvan.Itt betettem egy Kingstone pendrive-ot:
Illesztőprogram problémát ír ki alapból, de ezt kapom, ha frissítek:
Ha van valakinek bármi ötlete, hogy mihez kezdjek vele, akkor legyen kedves és ossza meg velem! Ha nem sikerül megoldani otthon, akkor elküdöm javításra, mert gari van rá, csak ezt szerettem volna elkerülni. -
törölt tag
Van külső DVD és vinyo is. Réteg igény már, ha tetszik ha nem.
30-40-es baráti társaság főleg nas +plex vagy hasonló platformon, fiatalabbak netflix és társai. Az optikai lemez meg köszi, én ezer számra daráltam be nemrég, ipari hulladék az egész, jó lenne már elfelejteni az ilyen szemetgyartast a kiadóknak is...
-
coco2
őstag
Már mint micsoda miért ne lenne?
A kérdés nem a te számítógép használati szokásaidra vonatkozott Idősebbek mai napig cd / dvd állványokon őrizgetik a mindenféle zenei cuccaikat (a csúnyaság-verseny-győztes-jimmy és hasonló emésztés-roncsoló izéket). Ők már ahhoz szoktak, nekik az kell, és nem értik meg, hogy az idő elmúlt. Nem állítom, hogy a kérdező ismerősének is az fontos lesz, de ha az a kérdés, miért nem szeretheti valaki azt a gépet, a dvd drive szerintem indokolatlanul alá van becsülve újabban, ahogy a hagyományos hdd is. Mert nem csak a fiataloké a világ
-
coco2
őstag
válasz SZIGMA #34243 üzenetére
A 256gb ssd egyszerűen csak kevés. A mai 25 gigás 1080p filmek világában 256 giga úgy olvad el, mint tűzviharban a száraz szalma. Az alaplapján nincs msata, nem lehet hdd-vel bővíteni belsőleg.
Nincs benne optikai drive. Ha valakinek régi cd / dvd gyűjteménye van, nem tudja olvasni. Nincs benne kártya olvasó sem. Ezekre már azt mondják, elavult dolgok, de az mindig személyes preferencia, ha valakinek az is kell.
Ha az ismerősöd apróról vesz gépet, kérjen előre garancia jegyről fényképet, és nézze meg a sorozatszámot az acer weblapján, tényleg van-e rá érvényes garancia.
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Az Acer Aspire A315-55G-344A típusról mik a tapasztalatok? Egy ismerősöm venne, de nekem gyanús, hogy 2 hetes példányok fent vannak az aprón "kihasználatlanság miatt".
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #34241 üzenetére
-
frissadam
csendes újonc
Hello! Segitsegeteket kernem!
Acer Nitro 5 AN515-45 i5 8300H GTX1050 4GB/UHD630 8GB RAM
Az lenne a problema hogy WOT közben külsö monitoron stabil 60fps van. Jol jätszahto Akadäs nelkul. Ha nincs csatlakoztatva külsö monitor akkor max 40fps a gep sajät monitorjän. Hiäba ällitom vissza a grafikät akkor sem tud 40fps-nel többet es akadozik. Elvileg korlätozva nincs sehol. Rivatunerben 60fps van megadva maxra. Ugye ha korlätozva lenne az a külsö monitort is korlätoznä 40-re mert a kärtyät korlätozza szoftver. Mäs jätekoknal is ugyan ez a helyzet. Egyszerüen rosszul fut a sajät monitorjän miközben jofÉle moitorja van a gepnek. Ujan vettem. Most kb 5 honapos. Uj koräban minden ment stabil 60 vagy 30 fps-el Vsyctöl függöen... Minden video driver a legujabb, ha tiltom GTX-et UHD alig kepes 15fps-re max WOT grafikän. Mit lehet tenni hol lehet a hiba? Hogy tudnäm 60fps-el hasznälni a sajät monitorjät a gepnek? -
törölt tag
kb 500 különböző magyarázata lehet ennek a hardveres hibától a user erroron át a windowsig... Ha vinyó van és kezd halódni akkor azért. Ha vinyó van és töredezett rajta már minden adat akkor azért. Ha ssd és haldoklik akkor azért. Ha vírust vagy más kártevőt szívott be akkor azért. Ha valami program bugos akkor azért. Ha egy weblap bugos akkor azért. Ha a windows kapott egy olyan frissítést akkor azért.
Első lépésben tessék megnyitni egy erőforrás figyelőt, és megnézni mégis mi az ami megfogja. Ha proci látod hogy melyik folyamat ami eszi. ha memória azt is látod. Ha a lemez io műveletek miatt akad ki azt is látni fogod. Ha nincs semmi látható oka, akkor simán neki lehet állni hdd sentinel vagy más vinyó/ssd tesztelő programmal, memtesttel, ilyenekkel. Ha még mindig nincs látható ok, akkor friss win install.
HW szinten nem hiszem hogy szándékos, iphone szintű lassítást csinálnának... -
coco2
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolgot hallok, de immáron nem egy helyről, szóval valami lehet benne. Acer laptopokkal ismerősök azt észrevételezték, hogy eléri a laptop a 3-4 éves kort, és hirtelen belassul. Olyan mértékben, amire különösebb magyarázat nincs. Lassabban tölt be a windows, többet vacakol a videó kártyája, meg valahogy lassabb lesz a reakció idő mindennel - és azokra a jelenségekre magyarázatot semmit sem találtak. Valaki esetleg futott bele a problémába lehetséges magyarázattal együtt?
-
szucstom
őstag
válasz banderasz77 #34230 üzenetére
Milyen márkájú/típusú SSD-ről van szó?
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #34222 üzenetére
Nem tudom. Öcsém küldte haza, játék közben elszállt a gép. Nagy nehezen a Bios jelszót sikerült kiszedni, de nem lehet emiatt telepíteni rá semmit. Ráraktam egy notivinyót, azzal megy minden rendesen, azon van most a rendszer. De így az SSD használhatatlan.
-
sowi
őstag
válasz apollo12 #34225 üzenetére
ACER PREDA PH315-51, KL.15605.049, LCD PANEL.15.6'W.FHD.NGL.IPS.144Hz, 73500 Ft+Áfa
@szucstom nah, már az összesben alaplapra integrált minden kb. egy amd-s predatort láttam nemrég, abban asztali proci volt ha jól emlékszem, na azt lehetett cserélni
amúgy nem nagyon érdemes ezeket tuningolni, annyira fing hűtés van az összesben, hogy nekem ég a pofám[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
apollo12
veterán
Hali lenne egy ilyen laptopom [link], csak sajnos 60hz monitor van benne, hogy lehetne ki cserélni 144hz re ?
-
sowi
őstag
válasz banderasz77 #34222 üzenetére
Ezt így hogy? Nincs lejelszavazva? Ha elszáll az SSD tud még ilyet csinálni
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy Nitro5-ben miként lehet levenni a read only módot a beépített SSD-ről? Semmit nem tudok vele kezdeni. Diskpart, regedit, chkdsk és 3rd party program sem segít. 🧐
-
frissadam
csendes újonc
Hello! Acer Nitro 5 AN515-45 i5 8300H GTX1050 4GB/UHD630 8GB RAM
Az lenne a problema hogy WOT közben külsö monitoron stabil 60fps van. Jol jätszahto Akadäs nelkul. Ha nincs csatlakoztatva külsö monitor akkor max 40fps a gep sajät monitorjän. Hiäba ällitom vissza a grafikät akkor sem tud 40fps-nel többet es akadozik. Elvileg korlätozva nincs sehol. Rivatunerben 60fps van megadva maxra. Ugye ha korlätozva lenne az a külsö monitort is korlätoznä 40-re mert a kärtyät korlätozza szoftver. Mäs jätekoknal is ugyan ez a helyzet. Egyszerüen rosszul fut a sajät monitorjän miközben jofÉle moitorja van a gepnek. Ujan vettem. Most kb 5 honapos. Uj koräban minden ment stabil 60 vagy 30 fps-el Vsyctöl függöen... Minden video driver a legujabb, ha tiltom GTX-et UHD alig kepes 15fps-re max WOT grafikän. Mit lehet tenni hol lehet a hiba? -
kugli
aktív tag
válasz szucstom #34213 üzenetére
Igen,először én is arra gondoltam,formáztam a hdd-t és próbáltam úgy is,de akkor sem megy.
Mindkét video vezérlővel működik a gép,az integrált VGA val nincs probléma,azzal rendesen indul a rendszer,a dedikált VGA is működik rendesen,a boot közbeni fagyást leszámítva. Akkor lehet hogy a dedikált VGA problémázik hardveresen?
-
8
senior tag
válasz Aethelstone #34211 üzenetére
talán driver kell hozzá?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Egy Acer Acer aspire 5560G tipusú laptophoz kérek infót segítséget!
Gyári merevlemezét kicseréltem egy Crucial BX500 240GB SSD-re,a HDD-t pedig szeretném az ODD helyén tovább használni. Első kérdésem és problémám hogy ha csatlakoztatom a gyári HDD-t is akkor indításnál a boot menü sem jön be,csak a ledek világítanak a billentyűzeten. Ha kiveszem a HDD-t akkor szépen gond nélkül indul a rendszer.
Második problémám: A gép dedikált VGA-val is szerelve van gyárilag. Ha a dedikált VGA van kiválasztva akkor indításnál boot közben 40-50mp-re befagy a rendszer,ha bebootolt utána gond nélkül fut ahogy kell. windows10 pro,driverek a legfrissebbek.Nem vagyok informatikus,csak egy átlagfelhasználó,így ha kérhetem akkor ezt figyelembe véve adjatok tanácsot!
Köszönöm szépen előre is! -
Aethelstone
addikt
Üdv!
Vásároltam nemrég egy Acer Swift 3 lapit, a legutolsó I7-es proci, Iris GPU, stb. OS nem volt rajta, felpattintottam egy Windows 10-et. Vettem hozzá egy USB-LAN átalakítót, de azt mondja a W10, hogy ismeretlen, nem azonosított hálózat és nem csatlakozik. WIFI megy, de a madzagos nem. Slusszpoén, hogy Linux alatt ugyanez az átalakító kiválóan megy. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
AE
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz szaboi6512 #34203 üzenetére
Igen,de mivel vidéki vagyok azért kérdeztem hogy beküldeni hogy lehet,a személyes bevitel kicsit körülményesebb 170km távolságból.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz szaboi6512 #34201 üzenetére
Ez nekem is megvan,de azt mondta hogy így Brnó-ba megy.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest