Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Sziasztok!
Aliexpressről honnan érdemes szemüveget rendelni? Azt néztem, hogy kb harmadáron mennek, mint ahonnan eddig vettem. -
csƵ
addikt
válasz
Sirandrish #4225 üzenetére
Mióta hordod?
Nekem kellett 2 nap mire megszoktam, pedig minimális dioptria. 2 napig fájt a szemem és szédültem, mikor lenéztem. -
csƵ
addikt
válasz
zsoltzsolt #4198 üzenetére
Miről csináljak fotót?
-
csƵ
addikt
Végül clip on napszemüveget csináltattam neten. Minden oké lenne, de a napszemüveg részét felrakva bizonyos helyzetekben tükröződik a lencse, mint állat. Gyakorlatilag a látóterem a felére csökken. Elég alap dioptriás lencsét választottam, mert nem akartam sokat bukni, ha a nem tetszik a szemüveg. Ilyenkor mi van? Ki kell cserélni egy jobb minőségű lencsére, ami tükröződésmentes?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Dioptriás napszemüveget lehet rendelni bevált helyről, vagy optikában érdemes inkább csináltatni? Most lett szemüvegem, tehát az értékeket tudom, csak a régi napszemüvegeimet dobhatom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest